Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Blomsterdamen gav mig rosor

Skrivet av den 26 juni, 2015 i Ditt och datt

blommor1

Skulle förbi hemma och byta klĂ€der innan jag fortsatte ut med jobbet som Ă€r officiell partner till ÅF Ocean Race.
Men dÄ vÄr basilika var slut gick jag och kollade om det fanns nÄgra kryddor till balkongen. Det fanns det inte de var slut hos min blomdam ocksÄ. Hon tyckte jag skulle köpa lite snittblommor vilket jag ofta gör. Men jag hÀlsade att jag redan hade massor med blommor dÄ jag fyllde Är i onsdags. DÄ gick hon och hÀmtade en bukett med lÄngstammade rosa rosor till mig som jag inte fick betala.

SÄ nu Àr det mycket blommor hemma. En bukett jag fick av bÀstisen A, en frÄn M och en frÄn blomdamen.

blommor2

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Blomsterdamen gav mig rosor”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 29 juni, 2015 klockan 10:22 1

    Smart att vara stammis – det brukar ju löna sig.

    Jag fick gratiskuponger till lunch för morgondagen pĂ„ vĂ„rt thaistĂ€lle. 🙂

  2. Det här sa Cia den 2 juli, 2015 klockan 11:51 2

    Tja jag Ă€r inte medvetet stammis… 🙂