Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bjudna pÄ ambrosia av Andreas

Skrivet av den 5 september, 2013 i Ditt och datt,Resor

M Àr en riktig ynk, ingen strand idag. Vi var hos lÀkaren idag och tja han ordinerade vila sÄ det Àr vad vi gör, tar det extra lugnt och vilar. SjÀlv mÄr jag redan bÀttre efter ett par dagar av elefantpiller. Jag ska bara ta mina en dag till sa farbror doktorn.

musslor
svamp

Jag tÀnkte att Àta gott kan man i alla fall göra. DÄ Àr den enda alternativet Tamam. M stÀllde upp men sa att han kunde smaka lite. Tack och lov vart det svÄrt att bara smaka. Det sÀgs att hÀxor inte finns men det Maria skapar i köket Àr magiskt. och faktiskt sÄg M lite piggare ut efter ett mÄl avslutat med espresso och hemlagad glass.

glass_och_espresso

NĂ€r vi skulle gĂ„ idag fick vi inte betala, utan fick istĂ€llet var sin kram. 🙂 KĂ€ndes snopet, vi vet ju att de arbetar extremt hĂ„rt.

I gÄr fick vi vÀnta i sÀkert 30-40 minuter. NÄgra hade fÄtt vÀnta i över en timme. Andreas slÀpper in efter vilken storlek pÄ bord som blir ledigt sÄ Àr man bara tvÄ kan det gÄ fortare.

Jag kan lova att det inte Àr kö till nÄgot annat stÀlle pÄ Rhodos. Men vi vÀntar faktiskt gÀrna istÀllet fr att gÄ nÄgon annanstans.
waiting
Det Àr helt enkelt kvalitetsmat. Det Àr inte lÀtt att laga enkel mat som smakar Ambrosia.

ambrosia

En har tyckt till än så länge

Tags:

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Bjudna pĂ„ ambrosia av Andreas”

  1. Det här sa Linda den 5 september, 2013 klockan 21:12 1

    ser extremt gott ut…

    och sĂ„ fĂ„r vi önska M krya pĂ„ sig… sĂ„dĂ€r kan ni ju inte ha det pĂ„ semestern.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?