Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Bjudna på ambrosia av Andreas

Skrivet av den 5 september, 2013 i Ditt och datt,Resor

M är en riktig ynk, ingen strand idag. Vi var hos läkaren idag och tja han ordinerade vila så det är vad vi gör, tar det extra lugnt och vilar. Själv mår jag redan bättre efter ett par dagar av elefantpiller. Jag ska bara ta mina en dag till sa farbror doktorn.

musslor
svamp

Jag tänkte att äta gott kan man i alla fall göra. Då är den enda alternativet Tamam. M ställde upp men sa att han kunde smaka lite. Tack och lov vart det svårt att bara smaka. Det sägs att häxor inte finns men det Maria skapar i köket är magiskt. och faktiskt såg M lite piggare ut efter ett mål avslutat med espresso och hemlagad glass.

glass_och_espresso

När vi skulle gå idag fick vi inte betala, utan fick istället var sin kram. 🙂 Kändes snopet, vi vet ju att de arbetar extremt hårt.

I går fick vi vänta i säkert 30-40 minuter. Några hade fått vänta i över en timme. Andreas släpper in efter vilken storlek på bord som blir ledigt så är man bara två kan det gå fortare.

Jag kan lova att det inte är kö till något annat ställe på Rhodos. Men vi väntar faktiskt gärna istället fr att gå någon annanstans.
waiting
Det är helt enkelt kvalitetsmat. Det är inte lätt att laga enkel mat som smakar Ambrosia.

ambrosia

En har tyckt till än så länge

Tags:

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Bjudna på ambrosia av Andreas”

  1. Det här sa Linda den 5 september, 2013 klockan 21:12 1

    ser extremt gott ut…

    och så får vi önska M krya på sig… sådär kan ni ju inte ha det på semestern.