Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Rodiniparken

Skrivet av den 4 september, 2013 i Resor

I dag geocachade jag lite med M. Vi har ju haft en travel bug med oss som vill trĂ€ffa kissar. SĂ„ de har fĂ„tt trĂ€ffa en hel massa. I dag lĂ€mnade vi den vidare i en cash i Parken. DĂ€r övervakas den nu av ”tiger”. (Tiger har en dam som kommer med mat till honom och hans vĂ€nner varje dag. Vi trĂ€ffade henne precis under matandet.
rondinitiger
guardtiger_rodinipark
Parken Àr uppbyggd runt en Ä som nog kan vara en fors nÀr regnen vÀl faller hÀr.
Jag stÀllde mig i och fotade, inte riktigt fryskallt om tassarna.men bra nÀra
rodinipark
rodinipark2
Medan M gick och cachade blev jag överraskad av en svÀrme normt vackra röda fjÀrilar Som flög runt mig. En sekund senare var de borta. SÄ jag lyckades inte fota dem nÀr de flög omkring mig. Men jag hittade dem i gen. De gör sig osynliga mot stenvÀggen men formligen lyser nÀr fe flyger.
tiger_moths
Ni fÄr helt enkelt nöja er med denna bild, och jag behÄller upplevelsen som nÀstan vart lite skrÀmmande nÀr de först virvlade upp runt mig.

Vi fick ingen bild som visar den fina turkosa svansen men den Àr rÀtt söt och hiskeligt snabb.little_lizzard

Kyler fosingarna!
rodinipark_coolwater

Ja vi har badat vid en nĂ€stan privat strand idag ocksĂ„ pĂ„ östsidan dĂ€r det inte gĂ„r vĂ„gor. Precis lagom. Har lite bilder dĂ€rifrĂ„n ocksĂ„, men de sitter fast i ”vattenkameran” eftersom vi inte vet vart kabeln Ă€r och en Macbook Air inte har kortlĂ€sare. största missen förutom att den inte har delete-knapp. Vi fĂ„r se om vi fixar en kortlĂ€sare senare.

For now Ta ta!!!

Ingen har tyckt till än

Tags: