Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Det är jag värd!

Skrivet av den 4 april, 2013 i Ditt och datt

Japp min iPhone ska få ett fodral som även är plånka. Jag älskar gamla böcker för att de är så vackra, men de böcker jag hinner med är ljudböcker till och från jobbet (ibland i badet) så fick det bli en book book. skulle vilja ha ett fodral till min Air också känner jag 🙂 Allt från Apple kapslas in och göms i gamla böcker 🙂
bookbook-iphone5-wallet

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Det är jag värd!”

 1. Det här sa Linda den 4 april, 2013 klockan 22:18 1

  Den var otroligt läcker. Fodral som även har plats för korten och några mynt har jag kört med länge… har ”nött” ut några… och ett har maken ”ärvt” till sin telefon. Jag har med mig dom fem viktigaste korten så klara jag mig jämt. Och för mig är det. Visa (såklart) Körkortet (ofcourse) Ica (vi är stammisar) Coop Medmera (inte så ofta, men det händer) och så: Lånekortet till Bibblo. Oumbärligt. (iof är jag mer än känd där så jag kan låna på peronnummer, men ändå… haha)

 2. Det här sa Cia den 7 april, 2013 klockan 18:41 2

  Kommer ha samma kort + mitt blödningsriskkort och mitt kort att jag sprungit på sjukan så mycket att jag inte behöver betala på ett tag.

 3. Det här sa Camilla den 7 april, 2013 klockan 20:24 3

  Mycket snygg! Riktigt Cia stuk på den.

 4. Det här sa Cia den 7 april, 2013 klockan 22:51 4

  Japp riktigt mycket mig 🙂 Hoppas den kommer imorgon.