Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kasta aldrig räkskal! Jag tar reda på var ni bor

Skrivet av den 3 februari, 2013 i Ditt och datt

Ja rubriken är egentligen inte min utan Leif Mannerstöms. Vi tog honom naturligtvis på orden och har ätit en härlig räksoppa som jag hittade på med influenser från diverse recept. Mätt som en plätt nu. Nu har jag kastat räkskalen i alla fall… för jag hoppas inte Leif menade att man aldrig fick kasta dem, utan bara först när de var använda.

rakfond

Hmm skulle torkat av spisen innan jag fotade 🙂

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kasta aldrig räkskal! Jag tar reda på var ni bor”

  1. Det här sa Linda/Candygirl den 3 februari, 2013 klockan 23:07 1

    jag kastar – när vi är hemma. Är vi i Lilla Gula Huset tar Lillemor hand om dom. Så förra helgen fick vi räksoppa. Mums…

  2. Det här sa Cia den 4 februari, 2013 klockan 0:44 2

    Aja då kommer Leif att börja jaga er 🙂