Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Min nya frissa?

Skrivet av den 2 februari, 2013 i Ditt och datt

Hittade en salong nĂ€r M och jag gick pĂ„ promis. De tycks vara flexibla med tiderna (Fotade inte deras lilla skylt om det som annars var rĂ€tt finurlig), det var visserligen öppen för det var en tjej som fick massage i huvudet (lovande). Vi ville inte gĂ„ in och störa sĂ„ vi fotade deras nummer i fönstret istĂ€llet, dĂ„ vet man ju vart man har ”visitkortet sen” sĂ„ jag ska nog ta och ringa och se om jag fĂ„r komma nĂ„gon gĂ„ng efter jobbet. Har nog inte varit hos frissan pĂ„ över ett Ă„r.

frissa

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Min nya frissa?”

  1. Det här sa Camillas dagar den 11 februari, 2013 klockan 19:24 1

    Oj! 1 Är?!? DÄ skulle mitt hÄr ramla av. Jag gÄr var tredje mÄnad minst. Jag har ganska mycket hÄr, sÄ det blir platt, trist och tungt annars. Hoppas att du fÄr napp!

  2. Det här sa Cia den 11 februari, 2013 klockan 23:37 2

    Vem har sagt att jag Ă€r snygg? 🙂