Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Livet är orättvist ibland

Skrivet av den 31 januari, 2013 i Ditt och datt

Detta händer hemma hos mig när jag är på jobbet!!! M är barnvakt åt lilla O. Just här sitter hon och äter på leklådan som är upp och ner. Hon kom klockan sju i morse, då låg jag och sov. Lilla O såg lite förvånad ut när jag drog undan gardinen från sovalkoven. Sen kom hon bärandes på hela leklådan till mig. Mitt hjärta smälte först. Sen höll det på att gå i tusen bitar när jag insåg att jag behövde skynda mig till jobbet. 🙁

Plutten hittade så klart den svarta vagnen att lägga vita hårstrån i. Även om Plutten fäller minst av våra tre svansbarn så lär M ha fått rolla lite. Både Plutten och Nicke har varit galet keliga sen jag kom hem. Tror de var lite sotis och närhetstörstande.

nar_jag_ar_borta

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Livet är orättvist ibland”

 1. Det här sa Linda den 1 februari, 2013 klockan 0:05 1

  Oj det var tidigt besök… synd du missade det mesta av det.

 2. Det här sa Cia den 1 februari, 2013 klockan 0:41 2

  Ja hon fick inte vara på sitt vanliga dagis de har 48 timmars karens om de misstänker magsjuka. Lilla O har inte det för hon var OK igår och OK idag. Men imorgon kan hon vara på vanliga dagiset.

 3. Det här sa Camillas dagar den 1 februari, 2013 klockan 23:51 3

  Men så mysigt! Synd om dig som måste jobba. Du får ta igen det någon helg i stället. 🙂

 4. Det här sa Cia den 2 februari, 2013 klockan 1:23 4

  Man kan ju hoppas.

 5. Det här sa evelina den 2 februari, 2013 klockan 18:19 5

  bästa dagiset finns på söder 🙂

 6. Det här sa Cia den 3 februari, 2013 klockan 0:21 6

  Jag tror det är så fast jag inte var här.