Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

NyÄr

Skrivet av den 4 januari, 2013 i Ditt och datt

Jag var rÀtt risig pÄ nyÄr och har varit det nÄgra dagar nu. DÀr av tystnad. Vi tog oss i alla fall ut till Grodan (lilla O) och S & E. SÄ nu fick vi Àntligen se deras nya fina hus. BÄde M och jag gillade det men inte till oss. Inte vÄr stil. men det var perfekt till grodans familj. Jag hade kollat kameran innan vi Äkte, jodÄ den var full laddad. Men sÄ fort jag började knÀppa lite sÄ blinkade den varnande rött. SÄ det blev inte sÄ mÄnga bilder att bjuda pÄ :-(. Attans god rÀkcocktail med avokado, mango, melon och sÄ hade E skalat rÀkor (Inga jÀkla lakerÀkor, vilken skillnad).

nyar_2012-13

Sen försökte jag fĂ„ till nĂ„gon bild pĂ„ Grodan i hennes julklappsfotölj. Men det var lite mörkt pĂ„ kvĂ€llen och blixt blir inte sĂ„ bra har inngen som jag kan studsa i taket pĂ„ pocketen liksom. Men nyĂ„rsdagen fick jag en bild. Även om hon ser lite trött ut och inte lyckades jag fĂ„nga nĂ„gra leenden. Men det fĂ„r duga.

groda2

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “NyĂ„r”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 4 januari, 2013 klockan 15:56 1

  Vi har alltid rĂ€kor man skalar. dom stora alltsĂ„; 70/90. Inga 90/120 – dom Ă€r sĂ„ smĂ„. Inte ens i grytor eller pĂ„ pizza sĂ€tter vi lakerĂ€kor. dĂ€remot krĂ€ftstjĂ€rtar i lake anvĂ€nds emellanĂ„t.

 2. Det här sa Cia den 5 januari, 2013 klockan 0:31 2

  Vi brukar köpa skalade men frysta 70/90. Varken M eller jag orkar skala 🙂

 3. Det här sa Camillas dagar den 4 januari, 2013 klockan 22:40 3

  Gud sÄ söt! Barnbloggning Àven hos mig i dag. Meya fyllde 1 Är i dag.
  Snygg fĂ„tölj! 🙂
  Ledsen jag blir att höra att du inte mĂ„r bra. 🙁
  Kram!

 4. Det här sa Cia den 5 januari, 2013 klockan 0:37 4

  Ja hon Ă€lskar verkligen den stolen. Upp och ner for hon hur mĂ„nga gĂ„nger som helst. Hon gillar visst att sitta i den och kolla pĂ„ TV etc med. SĂ„ kan dĂ€rmed rekommendera en sĂ„n till Meya. O fick sin av morfar 😉

  http://www.houseofhedda.com/sv/artiklar/baby-barn/barnfatoljer-barnsoffor/index.html