Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Granater i drickat

Skrivet av den 27 december, 2012 i Ditt och datt

SĂ„ var det dags för Singstar. Viförhöjde bubblet jag fick frĂ„n jobbet med lite granatĂ€pple. Japp ingen dum idĂ© alls. Fasktiskt mycket bĂ€ttre Ă€n plain. Jag drck dock inte nog för att sjunga bĂ€ttre 🙂 M och jag ylade glatt pĂ„ och inga grannar klagade!
(Linda ni mÄste testa nÀsta gÄng ni hÀlsar pÄ!)

singstar

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Granater i drickat”

 1. Det här sa Linda/candygirl den 28 december, 2012 klockan 10:39 1

  Ja det har jag inget emot… ;.)

 2. Det här sa Cia den 28 december, 2012 klockan 14:43 2

  Har du tĂ€nkt pĂ„ att det betyder att du mĂ„ste lyssna pĂ„ oss andra yla? 🙂

 3. Det här sa Linda den 29 december, 2012 klockan 0:00 3

  O ja… och tĂ€nk sen pĂ„ hur HES jag blir av katter

 4. Det här sa Cia den 29 december, 2012 klockan 0:36 4

  Ja jag blir hes bara av att försöka sjunga 🙂

 5. Det här sa cecilia den 29 december, 2012 klockan 13:34 5

  Hej! Jag blev tipsad om dig av lilija.com om att du Ă€r bra pĂ„ bloggdesigner! TĂ€nkte frĂ„ga om du hade lust och tid att göra en till mig? kan sĂ„klart betala en liten slant föret. maila mig gĂ€rna pĂ„ ceciliaraden@hotmail.com! 🙂 tack!

 6. Det här sa Cia den 5 januari, 2013 klockan 17:39 6

  Hej!
  Det tipset Ă€r nog flera Ă„r gammalt. Ser att du anvĂ€nder blogg.se Jag har aldrig byggt ett tema till en blogg dĂ€r. Bygger bara till wordPress. Men tackar numer alltid nej. Jag har knappt tid att bygga till mig sjĂ€lv. just nu ska det bytas design pĂ„ vĂ„r webshop och jag har inte ens tid med det. 🙂
  Jag tar det som en vÀldigt fin komplimang att du frÄgar i alla fall. Hoppas du hittar nÄgon som kan bygga den precis som du vill.

  /Cia

 7. Det här sa Camillas dagar den 29 december, 2012 klockan 22:19 7

  Vilken nyttig fruktbomb! 🙂
  Singstar har jag aldrig provat, jag Àr lite mesig av mig pÄ sÄnt.

 8. Det här sa Cia den 30 december, 2012 klockan 0:33 8

  Inte mesa det Ă€r ju sĂ„ kul. M som inte sjunger och aldrig skulle sjunga kan föreslĂ„ det 🙂

  Ja framför allt var bubblet nyttigt 🙂

 9. Det här sa Linda/Candygirl den 2 januari, 2013 klockan 0:19 9

  Det stĂ„r att materialet inte Ă€r tillgĂ€ngligt (Ă€ven nĂ€r jag ÄR inloggad.. Vi har ett konto pĂ„ jobbet för att kunna hĂ€mta hem roliga appar till lĂ€rplattan)

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?