Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Granater i drickat

Skrivet av den 27 december, 2012 i Ditt och datt

Så var det dags för Singstar. Viförhöjde bubblet jag fick från jobbet med lite granatäpple. Japp ingen dum idé alls. Fasktiskt mycket bättre än plain. Jag drck dock inte nog för att sjunga bättre 🙂 M och jag ylade glatt på och inga grannar klagade!
(Linda ni måste testa nästa gång ni hälsar på!)

singstar

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Granater i drickat”

 1. Det här sa Linda/candygirl den 28 december, 2012 klockan 10:39 1

  Ja det har jag inget emot… ;.)

 2. Det här sa Cia den 28 december, 2012 klockan 14:43 2

  Har du tänkt på att det betyder att du måste lyssna på oss andra yla? 🙂

 3. Det här sa Linda den 29 december, 2012 klockan 0:00 3

  O ja… och tänk sen på hur HES jag blir av katter

 4. Det här sa Cia den 29 december, 2012 klockan 0:36 4

  Ja jag blir hes bara av att försöka sjunga 🙂

 5. Det här sa cecilia den 29 december, 2012 klockan 13:34 5

  Hej! Jag blev tipsad om dig av lilija.com om att du är bra på bloggdesigner! Tänkte fråga om du hade lust och tid att göra en till mig? kan såklart betala en liten slant föret. maila mig gärna på ceciliaraden@hotmail.com! 🙂 tack!

 6. Det här sa Cia den 5 januari, 2013 klockan 17:39 6

  Hej!
  Det tipset är nog flera år gammalt. Ser att du använder blogg.se Jag har aldrig byggt ett tema till en blogg där. Bygger bara till wordPress. Men tackar numer alltid nej. Jag har knappt tid att bygga till mig själv. just nu ska det bytas design på vår webshop och jag har inte ens tid med det. 🙂
  Jag tar det som en väldigt fin komplimang att du frågar i alla fall. Hoppas du hittar någon som kan bygga den precis som du vill.

  /Cia

 7. Det här sa Camillas dagar den 29 december, 2012 klockan 22:19 7

  Vilken nyttig fruktbomb! 🙂
  Singstar har jag aldrig provat, jag är lite mesig av mig på sånt.

 8. Det här sa Cia den 30 december, 2012 klockan 0:33 8

  Inte mesa det är ju så kul. M som inte sjunger och aldrig skulle sjunga kan föreslå det 🙂

  Ja framför allt var bubblet nyttigt 🙂

 9. Det här sa Linda/Candygirl den 2 januari, 2013 klockan 0:19 9

  Det står att materialet inte är tillgängligt (även när jag ÄR inloggad.. Vi har ett konto på jobbet för att kunna hämta hem roliga appar till lärplattan)