Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Packat lite

Skrivet av den 9 december, 2012 i Ditt och datt

Julklappshögen vĂ€xer. Mest till vĂ„rt ”ibland lĂ„nebarn O” DĂ€r hade vi ingen kartong stor nog till den ena sĂ„ vi fĂ„r slĂ„ in den senare. Men ocksĂ„ nĂ„gra till oss sjĂ€lva. Det blir nog nĂ„got fint till Ms mamma och sĂ„ nĂ„got enkelt till S & E. Nu vill jag ha gran. Har man julklappar mĂ„ste man liksom ha en gran att lĂ€gga dem under! Sen blir det vĂ€l tok trĂ„ngt med gran, men det Ă€r bara att bita ihop! 🙂

Sk nog övertyga M om att det Ă€r dags för lite julbak (Lussekatter) knĂ€ck och kanske nĂ„gon kola. Som vi kan bjuda pĂ„ till jul. och sĂ„ mĂ„ste granen in…

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Packat lite”

 1. Det här sa Linda den 11 december, 2012 klockan 0:34 1

  SĂ„ fina..jag hann börja slĂ„ in lite idag -nu nĂ€r Titanic Ă€r klar. Fast jag matchar dom inte sĂ„dĂ€r utan gör varje extra fint pĂ„ ett unikt sĂ€tt…

 2. Det här sa Linda den 11 december, 2012 klockan 0:40 2

  Klart du kan knĂ€cka. Vi har nog 90 kvar av dom dĂ€r108…och dĂ„ har vi Ă€ndĂ„ bjudit. HĂ€r ju massor av vanlig knĂ€ck och fudge ocksĂ„. Och i lördags gjorde jag en hel glasslĂ„da full med chokladdoppad lakritskola med flingsalt. Fast jag smakade dom först idag…
  Saffransbullarna mĂ„ste jag nog ta med pĂ„ jobbet…för trots att jag bara gjorde tjugo skitgoda sĂ„ fikar vi ju inget. Haha…

 3. Det här sa Camillas dagar den 11 december, 2012 klockan 21:12 3

  SĂ„ klart att dina klappar skulle vara sĂ„ snygga att jag skĂ€ms för min egen bloggning i dag… :/