Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Stallmästargården nom nom

Skrivet av den 7 december, 2012 i Ditt och datt

Så var det dags för julbord. Både från London och Gstaad flögs det i, dock inte bara för festligheter utan för dtyrelsemöte också. Dessutom fick vi med oss vår nya marknadsansvarige som börjar i januari. Vi anländer till Stallmästargården. Snön hade nästan dränkt gårdsplanen. Där fick vi vänta men hölls varma av eldkorgar och glögg till den som ville ha. Stämningsfull miljö och långt julbord. Skanade ”riktig” senapssill men skinkan var bra. Och så fanns det så klart en gottehörna som var vackrare än god. Jag har nog väldigt höga krav. Men vansinnigt trevligt hade vi. och så blev det en del annat värmande innanför västen. Våra ”långväga” deltagare förvånades när alla runt bordet sjöng helan går, hej tomtegubbar & lilla nubben i ett snöre runt halsen. Sen blev det även Tequila  (Sist var på Saigon för så där en 20 år sedan). Och då sjöngs naturligtvis denna…. Jag drack ovanligt mycket alkohol men höll ihop bra. Blev antagligen aningen mer ”bossig” och så pratar jag ju lite mer än vanligt skulle jag tro. Mysigt ställe synd att vi fick eget rum där julmusiken inte nådde in men som sagt vi fixade ju lite eget 🙂

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Stallmästargården nom nom”

  1. Det här sa Linda den 11 december, 2012 klockan 0:36 1

    Najs..vi får varken julbord eller julklapp från kommunen.