Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Indiskt på menyn

Skrivet av den 17 november, 2012 i Ditt och datt


M och jag halvt bjöd in oss själva till S, E & O på indiskt för att M köpt öl som skulle passa indisk mat. Kan meddela att ölen inte passar till något alls då ingen gillade den. Men matten var toppen. Retade S lite för att jag fick Cava och inte ”riktigt” bubbel … Men det var trevligt och allt var gott inklusive Cavan 🙂 S inbjuder alltid lite till att man ska munhuggas. Fast idag fick jag inget svar på tal. Så jag får väl igen senare istället. E bjöd in sig på Saffransbullbak innan lucia. Jag sa att hon var välkommen men att jag inte tar ledigt från jobbet för det 🙂 Ska bli gott med lite lussebullar. Vi måste nog baka en stor jäkla blåbärspaj först för Ms mamma har fyllt vår frys med lingon och blåbär 🙂

Fick till slut en fin bild på O för det var sån himla fart på ungen att det blev suddigt eller så var hon felvänd på väg bort eller så vart något annat galet med bilden. Den här hade varit perfekt om hon kikat in i kameran antar jag.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Indiskt på menyn”

 1. Det här sa Camillas dagar den 18 november, 2012 klockan 0:48 1

  Gud så söt hon är! 🙂
  Indiskt är jättegott, varför har jag inte ätit det på så länge?!

 2. Det här sa Cia den 18 november, 2012 klockan 13:39 2

  Ja en ovanligt lyckad unge har de producerat 🙂

  VI har inte ätit det sedan M var i Indien och fick salmonella 🙂 Så jag har slutat föreslå det. När M själv föreslog det blev jag hur glad som helst.

 3. Det här sa Linda den 18 november, 2012 klockan 14:20 3

  Mmm.. indiskt.. här blev det lamm – ovanligt va??? hhaha…

 4. Det här sa Cia den 18 november, 2012 klockan 14:40 4

  Det blirlätt man kör sånt som är invant.