Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Breaking Dawn del 2

Skrivet av den 17 november, 2012 i Ditt och datt

DÄligt intro men sen tog det sig. Otroligt hur mycket de lyckats klÀmma in och synd pÄ vissa Àndringar och förkortningar. kunde gott suttit 30 min till för fler detaljer frÄn boken.
Men eftersom det Ă€r min favoritbok ur twilightserien och för att jag blev svettig trots att jag visste hur det slutar sĂ„ fĂ„r den i alla fall 5 kissar av fem möjliga 🙂 Kanske för att jag var vĂ€ldigt glad nĂ€r jag klev ut frĂ„n biografen. Men som vanligt. ska man vĂ€lja film eller bok sĂ„ Ă€r det boken som gĂ€ller. De var bĂ€ttre sminkade den hĂ€r gĂ„ngen, vargarna var bĂ€ttre, gillade Bellas jaktscen som jag tycker Ă€r ganska utdragen och dĂ€rför trist i boken.
Sista scenen stör jag mig pÄ ingen direkt spoiler sÄ lÀs vidare om ni vill för fast solen skiner glittrar de inte. BÄde M och jag gillar att de gÄr igenom alla karaktÀrer och ger var och en kred Àven frÄn de första filmerna. SevÀrd men funkar Àven pÄ DVD, jag Àr i alla fall glad att vi sÄg den pÄ bio.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Breaking Dawn del 2”

  1. Det här sa Linda den 17 november, 2012 klockan 18:00 1

    Hmmm. ..borde nog lĂ€sa om sista delen innan.minns knappt nĂ„t av den mer Ă€n att den var bra…

  2. Det här sa Cia den 17 november, 2012 klockan 23:36 2

    Ja fast det var rÀtt trevligt att inte ha allt fÀrskt i minnet.