Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Musik i vårt hus

Skrivet av den 24 augusti, 2012 i Ditt och datt

Vi har inte haft något annat är mobiler och datorer att spela musik på. Jag kan bara säga att det inte alls är någon höjdare. Därför har TVn mest fått stå på som något sorts bakgrundsbrus och sällskap. Nu slog vi till med en liten variant av Philips spelare för Android. M är den som är hemma mest och han kör ju Android, dessutom har jag en laddare att ställa min mobil i.

Inget jätte ljud, skulle velat ha liiiite mer bas men den funkar för sin storlek och sitt pris tycker jag.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Musik i vårt hus”

  1. Det här sa Linda den 26 augusti, 2012 klockan 10:21 1

    Söt docka! 🙂

  2. Det här sa Cia den 26 augusti, 2012 klockan 11:26 2

    Japp den stora fick inte nåd 🙂