Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Musik i vÄrt hus

Skrivet av den 24 augusti, 2012 i Ditt och datt

Vi har inte haft nÄgot annat Àr mobiler och datorer att spela musik pÄ. Jag kan bara sÀga att det inte alls Àr nÄgon höjdare. DÀrför har TVn mest fÄtt stÄ pÄ som nÄgot sorts bakgrundsbrus och sÀllskap. Nu slog vi till med en liten variant av Philips spelare för Android. M Àr den som Àr hemma mest och han kör ju Android, dessutom har jag en laddare att stÀlla min mobil i.

Inget jÀtte ljud, skulle velat ha liiiite mer bas men den funkar för sin storlek och sitt pris tycker jag.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Musik i vĂ„rt hus”

  1. Det här sa Linda den 26 augusti, 2012 klockan 10:21 1

    Söt docka! 🙂

  2. Det här sa Cia den 26 augusti, 2012 klockan 11:26 2

    Japp den stora fick inte nĂ„d 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?