Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Halloween förbereder

Skrivet av den 24 augusti, 2012 i Ditt och datt

JodĂ„ det ska börjas i tid dĂ„ man mĂ„ste bestĂ€lla en massa frĂ„n USA jĂ€mt. Skulle vara trevligt med BRA Halloweenprylar hĂ€r. Men det mesta Ă€r ju skrĂ€p. Skulle vilja flyga över pölen bara för att shoppa galen pĂ„ nĂ„gon av alla Halloween ”super store”s som poppar upp lĂ€mpligt i Oktober.

Å andra sidan kan man ju bara shoppa lite i taget varje Ă„r för det Ă€r ju inte direkt gratis. Men det Ă€r ju ocksĂ„ dĂ€rför man ska dit och köpa lite billigare.

Årets stora projekt blir en ljuskrona ĂĄ la Skelettkyrkan i Sedlec, Kunta Hora i Tjeckien. Jag har lĂ€nge haft funderingar pĂ„ just det men sĂ„ hade min bĂ€sta vĂ€n Annie (vĂ€rldklasshĂ€xa förra Ă„ret) besökt Tom Tits dĂ€r de hade en liknande ljuskrona (Det Ă€r hennes mobilfoto jag norpat!). Min mĂ„ste sĂ„ klart bli mindre för att passa hemma och just mĂ€nniskoben, nja men en del bra kopior pĂ„ skallar ska jag nog fixa i alla fall, fĂ„r bli barnskallekopior sör att ta ner den i storlek. Nu har vi i alla fall shoppat basen till kronan pĂ„ Blocket. och jag har bestĂ€llt massvis med smĂ„ben att hĂ€nga pĂ„ den till att börja med. De ska skickas om ett par veckor. Hoppas jag hinner bli klar innan Halloween. Har Ă€ven bestĂ€llt dessa för att fĂ„ rĂ€tt stĂ€mning, hoppas de inte ger alltför mycket ljus. Ni fĂ„r sĂ„ klart se mer sen. 🙂 Tror Plutten ska fĂ„ en till skelettkompis ocksĂ„ 🙂

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Halloween förbereder”

 1. Det här sa Linda den 26 augusti, 2012 klockan 10:22 1

  AlltsÄ kyrkan dÀr Àr ju för makaber. Ska bli coolt att se ditt fÀrdiga resultat.

 2. Det här sa Cia den 26 augusti, 2012 klockan 11:22 2

  Ja den blev sÄ poppis att begrava sig i efter att nÄgon prÀlle/munk tagit med jord frÄn Golgata och spridit ut dÀr att de först begravdes stÄende. Men nÀr inte det heller rÀkte till sÄ blev det vad det blev. TJeckiens mest besökta sevÀrdhet.

  Men det Àr vackert gjort.
  Ja jag hoppas min lilla blir bra. SmÄbenen Àr ju lite plastiga sÄ det finns riska att jag mÄste mÄla dem senare.

  SĂ„ hĂ€r ser de ut, jag har bestĂ€llt flera 100 för att vara sĂ€ker pĂ„ att de rĂ€cker. FĂ„r jag över kommer det andra projekt 🙂