Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag klagar absolut inte

Skrivet av den 9 augusti, 2012 i Resor

Men 42 grader i luften och 36-37 i vattnet. Konstig kĂ€nsla nĂ€r man kliver i vattnet och det inte kĂ€nns annat Ă€n VARMT!?!?! Vi ble lite avsvalkade av ett par vindpustar precis nĂ€r vi klivit upp. Vattnet helt stilla i flera dagar nu. SĂ„ nu Ă€r det sĂ„ klart att man ser botten tills det blir vĂ€ldigt djupt. Tror jag brĂ€nde skalpen lite pĂ„ ett stĂ€lle annars oskadd, Ă€n sĂ„ lĂ€nge…

Vi bor pÄ ett rackigt hotell dÀr de inte stÀdade alls de första dagarna, och lite halvdant resten. De glömmer att förlÀnga AC-tiden sÄ jag vaknade med en temp pÄ 100 och ett hummör som matchade (Linda jag klarar inte AC-löst som ni). Vi har solkiga handdukar och hÄl i lakanen. Men jag klagar absolut inte för det. och som sagt fjÀdrarna pÄ madrassen kÀnns bÄde hÀr och dÀr.
You get what you pay for… Fast kanske kunde vi förvĂ€nta oss liiite mer men dĂ„ vet vi till nĂ€sta gĂ„ng.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag klagar absolut inte”

  1. Det här sa Linda/Candygirl den 9 augusti, 2012 klockan 20:13 1

    Äsch dĂ„… det lĂ€t ju inte sĂ„ dĂ€r jĂ€ttelyxigt direkt

    VĂ„r lĂ€genhet fick fel pĂ„ magnetbrickan till nyckeln. Strömmen (och dĂ€rmed ACn) funkade UTAN bricka. Weee… sĂ„ vi brassade pĂ„ medan vi Ă„t middag och sen nĂ€r vi balkongmös pĂ„ kvĂ€llen. sĂ„ nĂ€r bus la sig vid halv ett var det svalt och skönt. DĂ„ lĂ€t jag den gĂ„ ytterligare en timme – medan vi… lĂ€ste… och sĂ„nt… 🙂 och sĂ„ slog jag av den vid haltvĂ„ nĂ€r jag slĂ€ckte lampan. DĂ„ blev det aldrig tokvarmt pĂ„ natten. och vi slapp ligga i draget.

  2. Det här sa Cia den 10 augusti, 2012 klockan 14:30 2

    Vi har separat bricka till strömmen och ett nyckelkort. SÄ vi lÀmnar den i delar av dagen. Men i natt dog ACn igen och framÄt morgonen kÀnns det som om vi ska kvÀvas.

    Men vi Ă€r som sagt helt OK med det vi har, Vi ville resa billigt och dĂ„ fĂ„r man ta det. KĂ€nns faktikst i alla fall bĂ€ttre Ă€n det mögliga ”lyxhotellet” vi Ă„kte till en gĂ„ng tidigare. Vi har inte betalat för sĂ„ mycket.