Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Trouble in paradise

Skrivet av den 8 augusti, 2012 i Resor

Skulle hoppa i plurret i dag men dÄ gick plastbikinitoppsspÀnnet sönder. Attand först knöt M pÄ mig toppen men sÄ kom jag pÄ att det nog inte var en bra idé. Men efter ett bad satt den sÄ hÄrt att jag fick Äla den av mig. SÄ dagen till Àra har jag varit toppless. Sen fick vi pilla en halvtimme eller sÄ för att fÄ upp knuten. Numer stÀnger man den med ett badskosnöre. Jag sÀger det funkar.

Fuskar lite med en bild frĂ„n förra Ă„ret som lĂ„g i burken. för M hade samma saker pĂ„ sig dĂ„ och det var bara lite lugnare vatten och klarare sikt. Men ungefĂ€r sĂ„ bra har vi haft det. Lite svalare i luften inte 40+ grader utan kanske 34 eller sĂ„ och vattent bet lite nĂ€r man klev i vilket det inte gjort de andra dagarna. Skönt med lite svalka 🙂

Dagens drink blir en Sex in the city cocktail. Vi fÄr se hur den smakar.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trouble in paradise”

  1. Det här sa Linda/Candygirl den 8 augusti, 2012 klockan 15:30 1

    haha.. dÄ hade du fÄtt tillhöra den dagligen inrÀknade skara toplsessbrudar som bus rÀknade.

    En dag pekade U pĂ„ en typ 4-Ă„rig tjej och uppmĂ€rksammande bus pĂ„ att ”dĂ€r – dĂ€r har du en spĂ€nstig toplessbrud”. Det uppskattades inte. ”hur gamla ska dom vara dĂ„” undrade U. ”Tja..” tyckte bus…”typ 20… eller kanske kring 17″…

    UNGE!!!

  2. Det här sa Cia den 9 augusti, 2012 klockan 18:53 2

    Hahahah jag hade fallit ur pĂ„ snygghetsfaktorn tror jag 🙂