Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Betalning

Skrivet av den 27 april, 2012 i Middagstipset

Fick hjĂ€lp av M att ominstallera min brĂ„kande burk pĂ„ jobbet. Det Ă€r inte sĂ„ krĂ„ngligt tar mest tid och nu mĂ„r den prima igenDet kom en störtskur precis nĂ€r vi skulle gĂ„ hem sĂ„ vi tĂ€nkte ta bussen. Men det gav sig och dĂ„ tyckte jag allt att han skulle fĂ„ lite betalning för hjĂ€lpen. SĂ„ jag tog och bjöd honom pĂ„ Byn CrĂȘperie & Ciderie. Jag valde favoriten med ChĂ©vre och rödbetor. Och M körde baconlindad kycklingfilĂ©. Hade vi bara orkat hade vi gĂ€rna testat en efterrĂ€tt ocksĂ„ för det Ă€r galet gott dĂ€r.

Mitt val: LA CHÈVRE DANS LES BÉTTRAVES ”SUR LA TUILE” Getost, rödbetor, honung, solroskĂ€rnor, spenatsallad m. rödlök.

Ms val: LA DIJONAISE Baconlindad kycklingfilé, riven ost, dijonsenapsÄs med fÀrska champinjoner & purjolök.

Ingen har tyckt till än