Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Breaking Dawn – Äntligen

Skrivet av den 14 mars, 2012 i Ditt och datt,Middagstipset

PÄ vÀgen hem idag unnade jag mig Breaking  Dawn som jag inte sett Àn. Shock !!!
Men fast M var pÄ spinning sÄ gÄ blev det inte av. KvÀllen gick Ät till matlagning som jag glömde fota dÄ jag experimenterade med Cannelloni som jag aldrig lagat förut. Fyllningen blev fantastisk om jag fÄr sÀga det sjÀlv. det finns utrymme för ytterligare förbÀttring men jo den blev god.

För er nyfikna kan jag berÀtta att jag finhackade champijoner och ett paket bacon som jag stekte upp ordentligt som sen fick svalna. Jag mixade riccotta, creme fraiche, tvÄ krukor persilja och tvÄ krukor basilika, den fick misern snabbt röra ner Àven bacon/champinjonerna som jag Àven hade kryddat ganska hÄrt. Sen spritsade jag i blandningen i canellonnirör som jag la in en ungsfastform och tÀckte med tomatsÄs.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Breaking Dawn – Äntligen”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 15 mars, 2012 klockan 16:13 1

  Pillergöra. vi har rör i skafferiet som jag Ă€nnu inte kommit mig för att anvĂ€nda.. men nĂ„n dag sĂ„…

 2. Det här sa Cia den 15 mars, 2012 klockan 17:10 2

  Nja det var inte sÄ pilligt nÀr jag anvÀnde sprits. Resten fixade ju mixern mer eller mindre. Blev helt OK med tanke pÄ att det var mitt första försök med rören.

 3. Det här sa Camilla den 16 mars, 2012 klockan 14:50 3

  Vackra blommor, god mat och bra film. Kan det bli bĂ€ttre? 🙂

 4. Det här sa Cia den 16 mars, 2012 klockan 15:16 4

  ja en tjock kisse pÄ magen nÀr man kikar pÄ filmen. (Hoppas det Àr Saga som har blivit sedd)