Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förberedelser

Skrivet av den 8 mars, 2012 i Bakat & smaskigt

Jag har hĂ„llit pĂ„ mer eller mindre hela kvĂ€llen och förberett morgondagens tjejmiddag. Det har tagit ganska lĂ„ng tid dĂ„ jag vĂ€grat stressa utan har tagit det vĂ€ldigt lugnt. Av samma anledning har jag brytt mig om att förbereda sĂ„ att jag slipper stressa upp mig imorgon. TĂ€nker inte tala om vad det blir ifall att nĂ„gon av tjejerna ”tjuvlĂ€ser” 🙂 Men ni kan fĂ„ nĂ„gra bilder sĂ„ anar ni. Ja som ni anat sĂ„ finns det bara inte tid för en massa bloggande just nu 🙂

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Förberedelser”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 9 mars, 2012 klockan 0:40 1

  FlÀskfile
  Champagne
  Och nĂ„t göttitgt vitt i vĂ€tska… fetaost?

 2. Det här sa Cia den 9 mars, 2012 klockan 9:28 2

  Svallerbytta…hoppas de inte lĂ€ser din kommentar 😉

 3. Det här sa Camilla den 9 mars, 2012 klockan 23:32 3

  Men myyys! Ha det sÄ trevligt (och gott)!

 4. Det här sa Anne den 10 mars, 2012 klockan 14:21 4

  Hej pÄ dig.
  HĂ€r hittar man en massa fina bilder som dessutom ser goda ut. Hade ni en bra tjejmiddag?
  Recept pÄ kladdkakan kommer hÀr:
  http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=989
  Jag hade 90% mörk choklad men jag kan rekommendera 70%. Sedan vispgrÀdde och hallon till, mumma.
  Den tÀnker jag göra ikvÀll :D. Kram