Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Modern sushi

Skrivet av den 8 februari, 2012 i Ditt och datt

KÀnns som om man leker med sushin och uppfinner nya kombinationer pÄ Akki. Kryddat med stark senap och kryddor. inmixade knapriga texturer. Akki Sushi Àr knappt större Àn en skokartong, och det finns 5 sittplatser sÄ ta med Àr nog det som egentligen gÀller dÀr. DÄ fisken skÀrs upp a la minute och alltsÄ Àr pinfÀrsk gör att man fÄr vÀnta ett tag om man inte bestÀller i förvÀg. Vilket jag sÄ klart inte hade gjort dÄ jag fick för mig att testa KALL sushi. Hur tÀnkte jag. Jag tÀnkte om lite pÄ vÀgen hem med min pÄse. Mison som tjejen först glömde packa och jag fick gÄ tillbaks efter var i alla fall inte bara nÄgon mjölkig buljong utan det Äkte med lite tofu och Wakame. Vackert var det ocksÄ.
Folkungagatan 45 – 08-6433377

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Modern sushi”

 1. Det här sa Linda den 9 februari, 2012 klockan 10:01 1

  Åh vad sugen jag blev nu… Bus har önskat krĂ€ftor till helgen.

 2. Det här sa Cia den 9 februari, 2012 klockan 11:48 2

  KrÀftor gÄr inte heller av för hackor. Ja det var lite roligt med nytÀnk pÄ sushin, det var inte heller dyrare Àn vanligt.

  Men jag saknar min sushi i Jakobsberg. Den Ă€r BÄST i stan.

 3. Det här sa Camilla den 9 februari, 2012 klockan 22:47 3

  Men, vilken matblogg!!! Det dÀr sÄg ju ocksÄ helt enormt gott ut. Var biffarna hemlagade tro? AlltsÄ i din andra matbloggning? De sÄg sÄ proffsiga ut och lÀt sÄ goda, att jag bara tog för givet att ni Ät ute.

 4. Det här sa Cia den 9 februari, 2012 klockan 23:02 4

  De var nĂ„got jag blev sugen pĂ„ pĂ„ ICA. sĂ„ M och jag hittade pĂ„ ett recept pĂ„ vitlöksbiffar med Ă€delostsĂ„s som blev toppen 🙂

  SĂ„ nej vi Ă„t inne 🙂

  Sushi lyxade jag med för att M var ute och drack öl med sina cykelkompisar.