Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Gatugalningar

Skrivet av den 8 februari, 2012 i Ditt och datt

Mitt i veckan i smÀllkalla vintern och sÄ ser jag dem eller tja jag hör dem först. StÄr dÀr och spelar. Gatumusikanter som hörs och tar för sig. Tror inte de var ute efter pengar mer uppmÀrksamhet i sÄ fall. TyvÀrr tog inte micken upp stÄbasen sÄ bra vilket faktiskt var det som var coolt och fick mig att stanna till. Surt!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gatugalningar”

 1. Det här sa Annie den 9 februari, 2012 klockan 20:58 1

  Men halloj Cia!

  Jag har googlat runt som en dĂ„re efter nĂ„gon vettig kotte som gör snygga bloggdesigner. ÄNTLIGEN. Din adress stod med som tips pĂ„ en blogg jag hittade och det var tamejtusan det mest orginella och coola jag sett i bloggdesign vĂ€g. LĂ€get ligger till som sĂ„ att jag knĂ„pat ihop en design sjĂ€lv som jag kĂ€nner mig riktigt nöjd med, men det Ă€r lite smĂ„ fix och trix som behöver Ă€ndras/lĂ€ggas till och efter en klipp och klistra katastrof har mitt tĂ„lamod nĂ„tt botten och det Ă€r krislĂ€ge med menyer som flyter runt. Jag anar att det gĂ„r riktigt fort bara man vet vad man sysslar med. Jag undrar om du hjĂ€lper till med sĂ„dant eller om du bara gör designer frĂ„n grunden? Titta gĂ€rna in och kolla om det vore nĂ„got för dig, det vore en Ă€ra att fĂ„ en touch frĂ„n dig.

  Svara gÀrna sÄ fort du kan!
  MVH Annie

 2. Det här sa Cia den 9 februari, 2012 klockan 21:35 2

  Ticketack för komplimangen! Kan sÄ hÀr utanför Àmnet tala om att vÀrldens bÀsta mÀnniska heter Annie det finns ingen bÀttre vÀn faktiskt.

  Jag Àr ledsen men jag anar att du hittade tipset hos My. Det var lÀnge sedan jag hade tid att hjÀlpa till med designer. Inte ens vÀrldens bÀsta Annie fick gratishjÀlp nÀr hennes man behövde en jobb sida.

  Jag tar betalt och bra betalt numer.

  Men jag blir sÄ himla glad nÀr nÄgon frÄgar, för det betyder att de gillar det jag gör. Jag vet att min sida Àr egen och den hÀr designen har jag Àlskat sjÀlv i flera Är ny bara modifieringar i funktionerna. Vilket betyder ombyggnad.

  Vad anvĂ€nder du för bloggverktyg? SĂ„g inte ut som WP… vilket du ska byta till illa kvickt 🙂 BÄST! (PS jag bygger bara till WordPress sĂ„ redan dĂ€r föll det)
  Köp en bra grund pĂ„ t.ex Themeforest… SĂ„ kan du lĂ€tt byta bakgrund etc. Din design Ă€r som gjord för WordPress standard tema bara att byta topp bild och bakgrund sĂ„ har du din med menyer pĂ„ rĂ€tt stĂ€lle!

  Du sÄg ut att ha lite koll sjÀlv i alla fall.
  Hoppas du hittar nÄgon som hjÀlper dig.

  Tack igen för komplimangen.