Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Årets julklapps test … Kanske

Skrivet av den 20 december, 2011 i Halvfabrikatens Drottning

Uppdatering:
Jag skickade detta som svar till dem, nu har jag inte ens fĂ„tt ett nej-tack-du-vill-ha-för-mycket-svar. ”Kanske” börjar kĂ€nnas som ett ”du Ă€r för dyr”, sĂ„ kanske lutar mer Ă„t att de ignorerar mig. Ingen vidare reklam för ICA koncernen. Men han kanske Ă€r sjuk eller fĂ„tt massor med svar och inte hunnit med mig? Vi fĂ„r se, det var ju inte jag som kontaktade dem.


blivit kontaktad för att testa matleveranser. Jag skulle fÄ plocka ihop en egen matkasse, sÄ jag testade att plocka ihop en vanlig handling pÄ Lindhagen. Saknade min frysta panerade fisk och min smaksatta Philadelphiaost, men annars fanns allt och mer dÀrtill.

Jag Àr inte helt sÀker pÄ att min matkasse Àr den de tÀnkt sig bara nÀr de skrev detta

”Vi vill gĂ€rna att du provar vĂ„r tjĂ€nst och komponerar din egen matkasse, utan förbindelse och utan kostnad. Du fĂ„r matkassen hemlevererad till din dörr.” De angav nĂ€mligen inte vad de tĂ€nkt att kassen skulle kosta.”

SĂ„ hĂ€r sĂ„g min ”normala kasse ut:

FortsÀttning följer med andra ord KANSKE.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Årets julklapps test … Kanske”

 1. Det här sa Linda den 20 december, 2011 klockan 9:18 1

  haha… kanske lite mer Ă€n dom tĂ€nkt sig,… ja…

  jag blev ocksĂ„ kontaktad, men dom hade nog glömt att ta reda pĂ„ var jag bodde!”

 2. Det här sa Cia den 20 december, 2011 klockan 15:01 2

  Ja vi fÄr vÀl se vad de sÀger. Det hÀr Àr min kasse eller ingen kasse. För precis sÄ dÀr handlar jag normalt.

  Vore trevligt att se hur det funkar.

 3. Det här sa Camilla den 22 december, 2011 klockan 9:35 3

  Hm… ja, de borde ju Ă€ven ha angett maxpris för önskemĂ„len i sĂ„ fall.