Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

OK bara för att vi är evakuerade

Skrivet av den 21 oktober, 2011 i Hemma hos

…så ska ni inte tro att vi klarar oss. Nej vår balkong i den temporära lägenheten är förseglad (Jag har fuskat och skurit ett lite kryss i plasten så att ni ska få en bra bild 😉 )För det blir inget vidare bra bilder genom den som ni ser. Känns lite hisnande att kolla ut när balkongräcket är borta och en hel del av den utstickande delen är bortbilad. 8 våningar upp är rätt maffigt.

Stackars M har fått lämna lägenheten bara för att komma från oljudet och kissarna har haft nyttjanderätt till klädkammaren vilket de aldrig skulle få annars.

Stackars mig med, för M har varit mer stingslig än en vanlig Nutrilettvecka… 😉

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK bara för att vi är evakuerade”

 1. Det här sa Linda den 21 oktober, 2011 klockan 23:27 1

  Vi bodde på nedersta våningen när dom bilade bort våra balkonger. Och så spärrade dom för vår balkongdörr. Jag klev ut genom fönstret och skruvade loss spärren och fortsatte skrapa sängkläder och annat skoj.

  Sen minns jag inte om dom skruvade tillbaka den en gång till innan dom kom på oss eller om det var efter första gången, men i vilket fall som helst så kom vi fram till att det var på vårt ansvar om vi trillade 1.30 m ned och stuke en fot. Vi slapp spärren. men balkongfixarbolaget konkade och det drog ut helt horribelt på tiden. Tillslut så… och idag har vi våra gigantiska inglasade balkonger. Fast idag bor vi högst upp. Då hade jag nog inte tordas ut även om det ”bara” är på tredje våningen…

 2. Det här sa Cia den 22 oktober, 2011 klockan 11:03 2

  Ja vi har ju kissarna att ta hänsyn till också. De har ingen repsekt för höjden. Och skulle de rasa är det armeringsjärn som sticker ut hela vägen. Så inte ens kattens innbygda hjälp att klara stora fall skulle vara till nytta. Nä balkongen är stängd nu och tills vi flyttar.

 3. Det här sa Maria den 22 oktober, 2011 klockan 19:56 3

  Attans otäckt ser det ut.
  Ska ni flytta?

 4. Det här sa Cia den 22 oktober, 2011 klockan 21:49 4

  Ja vi ska äntligen få flytta tillbaks in till stan som de renoverat i 1 och ett halvt år.

 5. Det här sa Camilla den 24 oktober, 2011 klockan 7:39 5

  Men fy så otäckt! Vilket datum blir du söderböna igen?

 6. Det här sa Cia den 24 oktober, 2011 klockan 14:04 6

  Vi har inte fått datum än. Men blir det inte senast den 1 Januari får de betala vite. och har vi inte fått datumet senast sista Oktober får de också betala 4300kr i vite. Så jag antar att beskedet är väldigt nära. Förvaltaren skulle kolla med fastighetägaren om vi fick byta till en större. Får vi det bråkar vi inte om något vite.