Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Inredare

Skrivet av den 21 oktober, 2011 i Inredning

Japp dags att tÀnka pÄ nytt. Vi har bestÀmt oss för 2 Paris frÄn Engelsson men vi Àr inte nöjda med Engelssons urval av tyger. SÄ vi har letat sjÀlva.

Vi begav oss upp pĂ„ Söder till Sthlm Design district. Efter tips frĂ„n fina J pĂ„ Scandinavian Business Seating. Företagen uppe i Sthlm Design District sĂ€ljer visserligen bara tyg till Ă„terförsĂ€ljare dĂ€r MEN de var hjĂ€lpsamma och visade vad de har och skickade med prover. SĂ„ sen behöver vi bara kontakta en Ă„terförsĂ€ljare och sĂ€ga ”Det hĂ€r vill vi ha”.

Supergulliga tjejer som gjorde mig glad. Ännu gladare blev jag nĂ€r jag kom förbi en tapetserarverkstad dĂ€r jag knackade pĂ„ och frĂ„gade om hon sĂ„lde tyg Ă€ven om hon inte fick jobbet att klĂ€ möbeln. Inga problem hon var sĂ„ hjĂ€lpsam att jag kĂ€nde glĂ€dje och lus inom mig. skulle jag klĂ€ om nĂ„got och inte köpa nytt med custom tyg skulle hon fĂ„tt jobbet. Vilken tjej

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Inredare”

  1. Det här sa Camilla den 24 oktober, 2011 klockan 7:41 1

    Jag har en kĂ€nsla av att ni kommer att fĂ„ hur fint som helst hemma. Kommer du inte att sakna de gulblommiga kökstapeterna? 😉

  2. Det här sa Cia den 24 oktober, 2011 klockan 14:02 2

    Klart vi kommer 😉 Men de lĂ€t oss inte behĂ„lla dem. Elakt …. 👿