Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kantarell & Cognac

Skrivet av den 4 september, 2011 i Middagstipset

OK jag vet att det Ă€r fusk men det blev sĂ„ galet gott att jag mĂ„ste rekommendera det. Gjorde en pastasĂ„s av kantarellerna jag ”plockade” igĂ„r. Stekte upp kycklingfilĂ©er i bitar. Lite i panik skvimpande jag pĂ„ Âœ deciliter Trocadero som sen fick koka in i kycklingen. FrĂ€ste upp kantarellerna i lite smör och sen blandade jag det med SkĂ„nemejeriers Kantarell & Cognac CrĂšme Fraiche Gourme. Salt och peppar och voilĂĄ perfektion.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kantarell & Cognac”

 1. Det här sa Camilla den 4 september, 2011 klockan 22:06 1

  Trocadero? Eget pĂ„hitt eller recept? Allt som innehĂ„ller kantareller Ă€r ju gott, sĂ„ det blev sĂ€kert jĂ€ttegott. 🙂
  Vi har plockat hem ett gÀng egna i dag. Vi hittade dock inte alls sÄ mycket som jag hoppats pÄ.
  Men du… man ska aldrig sĂ€ga aldrig. Jag kunde inte tĂ€nka mig cyklandes tidigare och inte Cia pĂ„ skidor… Om nĂ„got Ă„r ska du se att du joggar ocksĂ„. 🙂

 2. Det här sa Cia den 4 september, 2011 klockan 22:11 2

  Eget pÄhitt dÄ jag behövde vÀtska fort och den stog brevis spisen, det blev toppen.

  Jogga NÀÀÀÀ det kan jag nog svara ALDRIG pÄ.