Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nygammalt

Skrivet av den 26 juli, 2011 i Webbdesign

Ja nu Ă€r det sĂ„ mĂ„nga som sagt… ”Jag gillade din gamla design bĂ€st” Nej! varför har du Ă€ndrat osv. DĂ„ jag trivdes sĂ„ himla bra med den sjĂ€lv har jag nu anpassat den lite sĂ„ att den funkar med lite fler funktioner etc. Den nya var ju först vit och vĂ€ldigt ljus, det föll inte i smaken och jag led faktiskt lite sjĂ€lv sĂ„ hĂ€r kommer Vintage Secret 2.0!

Finns ganska mycket justeringar kvar för att anpassa den till det lite mörkare pappret etc. men det kommer…
Jag har till och med mer lust att blogga igen.

M muttrade nĂ„got om bakĂ„tstrĂ€vare och S har aldrig gillat den hĂ€r designen … Men de Ă€r ju mĂ€n… vad vet de? 🙂

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nygammalt”

  1. Det här sa Camilla den 27 juli, 2011 klockan 21:10 1

    Men nu var det fĂ€rgglatt och fint hĂ€r. Me like! 🙂

  2. Det här sa Cia den 27 juli, 2011 klockan 22:08 2

    Jo fast just fĂ€rgerna ska försvinna… Eller tja de ska inte varafulltsĂ„ grafisk design.