Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Udda godispÄse

Skrivet av den 22 april, 2011 i Ditt och datt

Köpte biogodis pĂ„ Vasagatan… Det rekommenderas INTE. Vi slĂ€ngde runt hĂ€lften skulle jag tro dĂ„ det var stelt och gammalt. Vi blev dock lite roade över pĂ„sen vi fick till godispĂ„sen, vilken tur att det inte var farligt avfall…KĂ€nns som om den pĂ„sen hör hemma nĂ„gon annanstans. NĂ„gon som vet?


2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Udda godispĂ„se”

  1. Det här sa SmĂ€m den 23 april, 2011 klockan 10:23 1

    Haha, pĂ„se till pĂ„sen 🙂 vad onödigt.

    Vad som inte ingĂ„r i storyn Ă€r att vi köpte ett mignon Ă€gg till min mamma och blev pĂ„lurade ett till oss ocksĂ„. SĂ„ pĂ„sen var inte bara till pĂ„sen. Men trycket pĂ„ pĂ„sen oroade mig. MĂ„ste man pĂ„peka sĂ„nt Ă€r det nĂ„got lurt. Som nĂ€r vi var pĂ„ Kanarieholmarna och linkastaren till restaurangen förkunnade ”No salmonella”…
  2. Det här sa Linda den 23 april, 2011 klockan 10:24 2

    AlltsĂ„ – ingen godisbutik ska behöva ha gammalt godis inför pĂ„sk. DĂ„ligt.

    UrdĂ„ligt. Vi skulle hĂ„llit oss till den valiga godismĂ„nglaren… DĂ€r Ă€r det aldrig gammalt.