Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Elefantpojken överreklamerad

Skrivet av den 22 april, 2011 i Ditt och datt

Nja dagens bio var ingen höjdare eller jo eller nĂ€… Den var liksom vacker med en OK story men den borde klippts mycket hĂ„rdare storyn har man sett förr (Moulin Rouge). Slutet och amerikanskt och sen undrar jag vad fasiken hĂ€nde med branden? Kan nĂ„gon förklara det. GĂ„r inte in djupare pĂ„ det för att inte förstöra för dem som vill se filmen.

Av mig fĂ„r den 2 Âœ kissar av fem.. Âœan enbart för att filmen var sĂ„ snygg.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Elefantpojken överreklamerad”

  1. Det här sa Maria den 23 april, 2011 klockan 7:56 1

    Jag misstÀnker att jag kommer tycka nÄgot liknande.

    Ja jag tror att det som gör den sevÀrd Àr just att den har vackra bilder.