Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

OK haren, jag har varit snÀll

Skrivet av den 10 mars, 2011 i Ditt och datt

Jag vill verkligen ha det hĂ€r pĂ„skĂ€gget. Med hĂ€rliga hallonpraliner frĂ„n chokladfabriken… Det vore grejer det

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK haren, jag har varit snĂ€ll”

 1. Det här sa Linda den 10 mars, 2011 klockan 23:46 1

  Haha.. lillisar och choklad. Passar vÀl dig perfekt.

  Eller hur!!??
  MĂ€rks att du har följt mig ett tag 🙂
 2. Det här sa Carina den 11 mars, 2011 klockan 7:43 2

  Okey dĂ„, kan ”offra” mig jag ocksĂ„ dĂ„rĂ„Ă„Ă„ 😉
  Liljekonvaljen Àr vÄr (GÀstrikland) landskapsblomma!

  ja men den Ă€r MIN personliga favoritblomma! 🙂
 3. Det här sa L I L I J A den 11 mars, 2011 klockan 13:45 3

  Svar: JÀklar, hur kunde du ha sÄ mycket besökare dÄ? Hur mÄnga har du nu?

  Ang. citaten: De flesta citaten jag hade förr var bara allmĂ€nt roliga, men ibland kunde det bli ett & annat ”rĂ„tt” eller snuskigt citat & det kvittade ju vem som sagt det – bara det att jag sjĂ€lv tyckte att det var jĂ€ttekul kunde fĂ„ folk upprörda 😉 Men det var dock bara ett fĂ„tal..

  Jag minns att jag sa nĂ„gon gĂ„ng att jag Ă€lskade Hitler (& sĂ„ nĂ„got mer till det) & folk blev riktigt förbannade, hade lĂ„nga utlĂ€ggningar i kommentarerna & skulle aldrig mer besöka min blogg. Dock menade jag ju mer att jag var fascinerad av honom & historien som han skapat – inte att jag Ă€lskade vad han gjorde. Men sĂ„nt vill man ju inte behöva förtydliga heller – det tar liksom bort det roliga..

  Oj jag vet inte, tog bort rÀknaren i WP. M fick hjÀlpa mig att kolla och jag snittar 400-500 per dag.
  Jag skrev ju pĂ„ engelska förr nĂ€r jag jag anvĂ€nde mysecretwindow.com mer. Nu var det VÄÄÄLDIGT lĂ€nge sen jag skrev dĂ€r. HĂ„ller kontakten med mina amerikanska vĂ€nner via FB istĂ€llet.
  NÀr jag först började med MSW bodde jag och min bÀstis ihop och det var live streamad webcam frÄn vÄra fester och förberedelser. Jag hade camen pÄ 24/7. Gissar att det drog en del.
  NĂ€r ”September 11” intrĂ€ffade sökte mĂ„nga pĂ„ CIA för information och hittade till min blogg en hel del blev kvar.

  NĂ€r jag la om siten till blogg och tog ner camen och blev mer anonym och trist + började skriva bara pĂ„ svenska tappade jag de flesta av mina lĂ€sare. Men jag var nog en ganska liten – mellanstor internationell webcam-tjej under nĂ„gra Ă„r.

 4. Det här sa Camilla den 13 mars, 2011 klockan 20:44 4

  Ett riktigt Cia-Àgg. FÄr du det inte av M, mÄste du köpa det sjÀlv helt enkelt.

  Ja visst borde jag!