Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Världsagod magdödare

Skrivet av den 7 mars, 2011 i Halvfabrikatens Drottning


Gjorde världsagod blodapelsinjuice igår kväll… Så himla söt och god. Kan meddela att det var den inte under resten av natten. Min mage ville helt enkelt inte ha den. Men den är SÅÅÅÅÅ god. Helt slut i morse då den rackaren inte lät mig sova på hela natten.
Rekommenderar den i alla fall.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Världsagod magdödare”

 1. Det här sa Linda den 7 mars, 2011 klockan 20:33 1

  Men fy då.. tror du verkligen det var juicen du inte tålde då?

  Troligen, den åkte hiss hela natten min hals är helt sönderfrätt. Det som är så gott! BUHUUU! 👿
 2. Det här sa Camilla den 7 mars, 2011 klockan 21:50 2

  Kan bli lite starkt för magen med så mycket juice kanske? Jag försökte mig på att äta en blodapelsin i dag faktiskt, har inte ätit det på jättelänge. Rätt gott faktiskt, även om jag föredrar ”vanliga” appisar.
  Hoppas att du mår bättre nu!

  Har fått mer enegi och har inte kräkts mer.
 3. Det här sa Linda den 8 mars, 2011 klockan 23:45 3

  Svar; Ja så har jag lärt mig. Googlade på det:
  http://www.google.se/search?q=fettisdag+bruna+b%C3%B6nor&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a

  Men sanningen är att jag aldrig smakat bruna bönor…

  Jag hade aldrig hört något om bruna bönor tidigare. M kommenterade att det nog är som med alla dem som äter ärtsoppa på torsdagar… De är lurade, man behöver inte äta det äckliga utan kan hoppa direkt till det goda 🙂 Fick mig att fnissa i alla fall. Jag har testat bruna bönor en gång, blir inte fler.