Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Helt slut

Skrivet av den 5 mars, 2011 i Ditt och datt


Jag har ju varit helt slut och det har inte gett sig. Var hos tandlĂ€karen igĂ„r och fick antibiotika. Idag spenderades hela dagen i sĂ€ngen. Har fortfarande galet ont. Vill att det slutar nu! blir mannagrynsgröt imorgon bitti… men vad jag ska kunna fĂ„ i mig idag vet jag inte.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Helt slut”

 1. Det här sa Linda den 6 mars, 2011 klockan 20:37 1

  Men fy f-n din stackare. Nu vill man ju mĂ„ toppen och börja njuta av finvĂ€dret. Inte ligga inne och ha ont. Och dessuotm inte kunna Ă€ta god helgmat. Hoppas det ger med sig – FORT.

 2. Det här sa Linda den 7 mars, 2011 klockan 0:35 2

  Sen nĂ„n gĂ„ng nĂ€r du inte mĂ„r sĂ„ pyton lĂ€ngre sĂ„ kan du vĂ€l logga in hos mig och kolla in bilden Dies Mei. En ny header som jag skulle önska en bakgrund till. Jag TROR i grĂ„tt. Men du brukar ju ha bra koll pĂ„ det dĂ€r sĂ„….
  Och du: INGEN SOM HELST PANIK. Jag har bara lite vĂ„rkĂ€nslor sĂ„ jag har lekt lite….

 3. Det här sa Linda den 7 mars, 2011 klockan 15:35 3

  Svar: TACK. Perfekt bakgrund. Du Àr toppen! Fast det vet du vÀl redan om. Men det skadar inte att fÄ höra det lite dÄ och dÄ!

 4. Det här sa Linda den 7 mars, 2011 klockan 16:49 4

  Svar; Ok.. och det tror du att jag ska fixa sjĂ€lv… haha…. Eller jo.. det sĂ„g ju enkelt ut. Det grejjar jag nog. Tror jag!

 5. Det här sa Camilla den 7 mars, 2011 klockan 21:51 5

  SĂ€ngen sĂ„g dĂ„ vĂ€ldigt inbjudande ut i alla fall, men hellre utan tandvĂ€rk sĂ„ klart. Skickar massor av friska hĂ€lsningar och hoppas att de landar hos dig. Inte för att jag sjĂ€lv Ă€r sĂ„ jĂ€ttefrisk, men Ă€ndĂ„…

  Det ser ut att ta tid… ska lyxa med bananchoklad milkshake som tröst