Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cia =skittrist

Skrivet av den 27 februari, 2011 i Webbdesign

Ja som ni kanske anat sĂ„ har det varit vĂ€ldigt mycket pĂ„ jobbet i veckan (inte ens helgen har varit lugn pĂ„ den fronten) och nu i helgen har jag gjort ett litet privat jobb och  hjĂ€lpt en vĂ€n att fĂ„ till sin nya blogg. Det gör mig till en skittrist bloggerska. Jag har inte ens svarat pĂ„ era kommentarer som jag alltid gör annars Ă€ven nĂ€r jag inte bloggar… Ledsen för det!

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cia =skittrist”

 1. Det här sa Carina den 28 februari, 2011 klockan 8:43 1

  SĂ„ Ă€r det för oss alla ibland, du kommer igen gissar jag 🙂

 2. Det här sa Linda den 28 februari, 2011 klockan 9:43 2

  Jag trodde faktiskt du blivit förkyld..

 3. Det här sa Camilla den 28 februari, 2011 klockan 16:24 3

  Ser fram emot Cia skitkul igen.

 4. Det här sa Maria den 28 februari, 2011 klockan 19:33 4

  Det blir sĂ„ ibland, men nu hoppas vi att du Ă€r tillbaka igen 🙂
  Kram

  PS. Hemsidan Àr fantastiskt snygg

 5. Det här sa smĂ€m den 1 mars, 2011 klockan 20:26 5

  Fin. Du fĂ„r komma tillbaka nĂ€r det lugnat ner sig lite 🙂

 6. Det här sa Johan den 14 mars, 2011 klockan 13:54 6

  HallÄ!

  Hittade en kommentar du skrivit hos lilija.com, att du utför bloggdesign pÄ bestÀllning. Jag tycker du har bra koll pÄ webbdesign och vill gÀrna komma i kontakt för att se om du kan hjÀlpa mig.

  Jag hittar ingen E-mail eller annat kontaktformulÀr, sÄ om du Àr intresserad kan du vÀl maila till mig pÄ ovanstÄende mailadress.

  Hej Johan,
  Jo jag har skapat en del sidor. Jag gör dock inga sidor gratis lÀngre.
  SÄ det beror pÄ vad du tÀnkt lÀgga ner. Du vet sÄ klart att det finns billiga BRA teman du kan köpa till en billig peng pÄ t.ex Themeforest!?
 7. Det här sa Matilda den 30 april, 2011 klockan 11:27 7

  Hejsan!

  Jag sÄg pÄ en sida att du gör designer med wordpress till andra bloggare.
  Gör du det fortfarande? isf, Tar du betalt? i sÄ fall hur mycket kostar en professionell design?

  Tack pÄ för hand! =)

  Mvh
  Matilda SandĂ©n – mmatilda.com

  Hej Matilda!
  Tack för förfrÄgan, tror den frÄgan Àr vÀrldens bÀsta komplimang.
  Jag brukar sÀllan ta pÄ mig designjobb nu för tiden. Jag tar dessutom betal nu för tiden. Tidigare gjorde jag det gratis för nöjes skull. Men nu kostar en enkel variant inte under 5000 kr + moms. Det troliga Àr att det blir mer dÄ jag tar betalt pÄer timme och en bra design brukar ta lÀngre tid. Dessutom tillkommer kostnader för eventuella bilder som anvÀnds. SÄ fÄ privatpersoner brukar ha rÄd med mina designer. Men det fins toppenbra teman för ca 300 kr pÄ themeforest.net Jag har anvÀnt en dÀrfrÄnsjÀlv till kattifnattarna.se

  Varma vÄrhÀlsningar
  /Cia