Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dagens mix

Skrivet av den 15 januari, 2011 i Bakat & smaskigt

Inte bara drinkar som blandas i vĂ„rt hem, I dag blev det mango banan smoothie. Den Ă€r sĂ„ sjukt bra den hĂ€r mixern. Det viktigaste i ett kök Ă€r bra knivar… FrĂ„ga vilken kock som helst! 😛 . Men bra redskap oavsĂ€tt vilka höjer glĂ€djen med matlagning med hur mĂ„nga poĂ€ng som helst.
Ms Ă€lskade kaffebryggare ska jag dock gömma pĂ„ nĂ„got bra stĂ€lle nĂ€r vi fĂ„r flytta tillbaks in till stan. En katt bland hermelinerna … Hmmm fast vĂ„ra andra missa spöar förstĂ„s vilken hermelin som helst…

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens mix”

 1. Det här sa Linda den 15 januari, 2011 klockan 23:03 1

  idag hade jag behövt att vĂ„r mixerstav var hel.. nu fick jag ta mixern och dte funkade, men bara ”nĂ€stan”… man behöver alltsĂ„ redskap av OLIKA slag…

  Är kaffebryggaren inge bra eller? Kaffe mĂ„ste man ju ha…

  Vi har haft en annan Mixer tidigare men den var som en leksak nu nĂ€r man har ”riktiga grejer”

  Jag tycker vĂ„r Nespresso Ă€r bĂ€ttre. Vi brukar sĂ€ga att jag ska ha godkaffe. SjĂ€lv dricker jag inte bryggkaffet lĂ€ngre alls. Men M vill ha det nĂ€r han vaknar av nĂ„gon anledning. Han sĂ€ger att det Ă€r godare Ă€n godkaffet dĂ„… MĂ€rkligt! Den svarta bryggaren passar inte alls in bland alla fina vita maskiner 😉

 2. Det här sa Carina den 16 januari, 2011 klockan 9:58 2

  Smoothies mixas hejvilt hemma hos oss ocksÄ, perfekta mellanmÄlet!

  Hehe, en sĂ„n kaffebryggare har vi hĂ€r hemma pĂ„ köksbĂ€nken ocksĂ„, ful som stryk men fyller sin funktion tack o lov 🙂

  Man blir ju sÄ galet mÀtt. Jag orkade inte middag igÄr efter att ha fÄtt i mig en smoothie.

  Ja verkligen ful som stryk. Vit skulle passa bÀttre men de Àr ju Ànnu fulare och Àr snabbt kaffeflÀckade.

 3. Det här sa Camilla den 16 januari, 2011 klockan 17:06 3

  Å, vad gott! Du borde ha en egen smoothie-hörna hos dig, dĂ€r man snabbt kan gĂ„ in och leta recept. Jag som bara har en blender men aldrig gjort nĂ„gon smoothie i den. Dumt va?

  Ja lite dumt Ă€r det allt 😉

  OK Recept nummer 1 (Lite höftat sÄ jag gissar vad vi hade i).
  tvÄ nÀstan övermogna bananer
  2/3 dels ask med ICAs frysta tÀrnade mango (tina inte först)
  ca 1/2 dl Äppeljuice
  drygt en dl mild naturell yogurt

  Mixa tills det gÄr att dricka med ett tjockt sugrör utan att bitar fastnar. tar en knapp minut med min mixer.