Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

MUMS!

Skrivet av den 7 januari, 2011 i Bakat & smaskigt

OK sÄ vi hittar inte skumavskiljaren till juicen. SÄ jag fick skeda ur det, det ger inte lika fina bilder. Men det fÄr duga.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “MUMS!”

 1. Det här sa Linda den 7 januari, 2011 klockan 14:07 1

  Men skum pĂ„ juicen Ă€r ju GOTT ju…

  M sÀger att det inte Àr det, Jag fÄr ta och prova sjÀlv nÀsta gÄng.
 2. Det här sa smĂ€m den 7 januari, 2011 klockan 14:46 2

  Jag tycker ocksĂ„ att skummet Ă€r gott 🙂 Den sĂ„g god ut den dĂ€r juicen.

  Den var tokgod, 2 citroner, 3 klementiner, 3 morötter, 3 Àpplen Àr receptet pÄ just den hÀr varianten.
 3. Det här sa Linda den 7 januari, 2011 klockan 18:50 3

  Det Ă€r ju lĂ€ttare med sista minuten nĂ€r man Ă€r pĂ„ plats i stockholm. Bokar jag sista minuten – annat Ă€n frĂ„n luleĂ„ – sĂ„ fĂ„r jag troligen betala lika mycket, eller mer, för luleĂ„-stockholm.

  Nu flyger vi reguljÀrt och fixar boende privat.

  Attans inte bara fördelar med att bo i norr 😀
  Men bara vi Àr hemma vill vi mer Àn gÀrna ha besök av er. Vi kan till och med trolla fram en 180 sÀng ni kanske kan dela, om vi fortfarande bor kvar i Jakobsberg.
 4. Det här sa Nina Ruthström-bloggar frĂ„n spinnsidan den 7 januari, 2011 klockan 23:32 4

  HallĂ„ va fint det var hĂ€r inne hos dig. Älskar din design och dina inlĂ€gg Ă€r helt i min smak.
  /ny prenumerant

  Tack, jag trivs strÄlande med den hÀr designen. Den enda som fÄtt vara kvar sÄ lÀnge, och inga planer pÄ att byta. Möjligen modifiera. Ohh vad kul att du talar om det, jag har ingen aning om vilka som prenumererar.

  Hoppas inlĂ€gge fortsĂ€tter att vara i din smak nĂ€r ”allvaret” börjar. Det förĂ€ndras ju nĂ€r man börjar jobba. FInns inte sĂ„ mycket att skriva om dĂ„ 😯

 5. Det här sa Linda den 8 januari, 2011 klockan 2:15 5

  Tack för det… vi har polare i huvudstaden, men man vet ju aldrig VEM som Ă€r hemma i juli… sĂ„ ja, jag noterar erbjudandet( vi kan dela) och planerar vidare… 😉

  Vet att ni har det, men jag kan ju erbjuda om de har förhinder som sagt.
 6. Det här sa Carina den 8 januari, 2011 klockan 17:59 6

  Jag anar en sund Cia 😉

  NĂ€ en sund M… Jag Ă„ker med pĂ„ köpet 😉
 7. Det här sa Camilla den 8 januari, 2011 klockan 22:25 7

  Himmel vad gott och nyttigt det dĂ€r sĂ„g ut dĂ„. Jag kĂ€nner inte igen mig hĂ€r…
  Det dĂ€r mĂ„ste vara perfekt inför eventuell skidtur i morgon? 🙂 FĂ„r du med dig M glatt, eller mĂ„ste du tjata? MĂ„ste han tjata pĂ„ dig kanske? Jag fĂ„r oftast Ă„ka sjĂ€lv, men det passar mig – dĂ„ kan man hĂ„lla sin egen fart och Ă„ka sĂ„ lĂ„ngt man vill. 🙂

  M Ă€r bĂ€st, han tjatar inte men uppmuntrar och följer alltid med. VÄl dĂ€r Ă„ker han i min takt och ser till sĂ„ att jag inte tar i för mycket vilket Ă€r ett problem jag har. Vilket kanske lĂ„ter mĂ€rkligt, men jag klarar inte sĂ„ mycket som jag vill. Sen peppar han mig efterĂ„t. Han servar med skidknĂ€ppning av och pĂ„ nĂ€r jag Ă€r sĂ„ trött och skakig i benen att jag inte klarar det sjĂ€lv. Han Ă€r som sagt bĂ€st!
 8. Det här sa Linda den 8 januari, 2011 klockan 22:56 8

  Ja för det lĂ€r nog behövas. Vi Ă„ker 21 pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ troligen ramlar vi in i huvudstaden en eller tvĂ„ dagar innan.. dumt att chansa pĂ„ samma dag och sĂ„ intrĂ€ffar nĂ„t…

  Nej det vore skittrist bÀttre att göra en grej av det.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?