Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Snötråk

Skrivet av den 6 januari, 2011 i Ditt och datt

Vafan måndag sol och glittrande snö, tisdag sol och glittrande snö = Jag jobbbar. Ja ni ser hur det ser ut nu, snön vräker ner. Spåren igensnöade och ingen sol, jag har tydligen inte lagt in beställningen korrekt. Så idag blir det städa fixa och ta ner granen. Allt trist för att matcha dagens väder men det kommer se rent och fint ut  när det rasat klart. Både ute och inne!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Snötråk”

  1. Det här sa Camilla den 6 januari, 2011 klockan 17:56 1

    Samma väder här i dag och perfekt för rensning och städning. Har sett ”Inception” nu, men den var för komplicerad i handlingen för mig. Jag behöver mer okomplicerade handlingar, typ Greys Anatomy… hi hi…
    Svar till miss WW: Felix är ju inte här jämt, de är på hans mammaveckor vi mest passar på att vara här inne. Då han är hos oss har han självklart sitt rum ifred för det mesta. Han är bara här torsdag kväll till måndag kväll varannan vecka, alltså 4 nätter av 14.

    Har handlat massor på ICA istället, just nu står Chilin på spisen och puttrar. EN smärre katastrof har inträffat. Min sekatör jag brukar använda för att klippa ner granen med är spårlöst försvunnen.