Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nedmonterad gran

Skrivet av den 6 januari, 2011 i Ditt och datt

Ja sÄ var julen slut för det hÀr Äret. Granen Àr nedplockad men adventsljustakarna fÄr stÄ framme ett litet tag till för att jag tycker sÄ mycket om det ljuset. Den i vardagsrummet skulle faktiskt fungera som Äret-runt-lampa, men vad skulle jag dÄ ta fram till jul?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nedmonterad gran”

 1. Det här sa Linda den 7 januari, 2011 klockan 0:19 1

  Haha.. snacka om snaggad gran. Vart slĂ€nger ni granen sen? Sophuset? Vi slĂ€nger ut vĂ„r genom fönstret i trapphuset – hel – och sen stĂ€ller vi den, som den Ă€r vid samma hus och sĂ„ tar vaktmĂ€staren hand om den vid tillfĂ€lle. Praktiskt.

  Vi har ett grovsoprum, men det gÄr inte att slÀnga hela granar dÀr. SÄ jag klipper ner min och slÀnger grenarna i en sopsÀck.
  Stammen kan jag stÀlla in dÀr ocksÄ. Fördelen med att göra sÄ Àr att jag inte har barr mer Àn dÀr granen stÄtt. Att slÀnga ut den frÄn balkongen gÄr inte dÄ vi har kattnÀt.
 2. Det här sa Camilla den 8 januari, 2011 klockan 22:28 2

  Eh… snygg var den ju definitivt inte. 🙂 Hoppas att ni slipper leva med den i vardagsrummet en lĂ€ngre tid. 😉

  Nej den har numer förpassats till grovsoprummet 🙂