Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Årets Juldrink

Skrivet av den 24 december, 2010 i Ditt och datt

En klar hit enligt mig.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Årets Juldrink”

 1. Det här sa Linda den 25 december, 2010 klockan 2:27 1

  Wow.. den sÄg mycket smarrig ut

  Det var den! Farligt smarrig.

  Vad var det i?

  Massor med krossad slush-is, Straberry Margaritamix och rom.

  jummi…


  Svar: OM han gör. Han tvivlar inte en sekund pĂ„ att den skĂ€ggige mannen existerar. Jag har luskat och sĂ„, men icke… Han har bland annat önskat sig en laptop. Och nĂ€r jag – efter mĂ„nga gĂ„nger av önskan – upplyste honom om att han INTE kommer fĂ„ nĂ„gon laptop nu till jul sĂ„ blev han nĂ€stan grinfĂ€rdig och tittade argt pĂ„ mig: ”Inte av ER… utan av TOMTEN!!!!!” PĂ„ julafton kom han pĂ„ att han bara skrivit önskelistan – inte skickat ivĂ€g den – dĂ„ blev han sĂ„ besviken och mumlade: Nu fĂ„r jag bara klapparna som ligger under granen…

  Coolt jag tror jag var i hans Ă„lder nĂ€r jag började tvivla och rĂ€kan alla vuxna pĂ„ julkalaset… DĂ„ tog de till det hemliga vapnet… Grannen!
 2. Det här sa Camilla den 25 december, 2010 klockan 11:39 2

  Mmm! Gott!

  Mmmmhummmm
 3. Det här sa Maria den 27 december, 2010 klockan 9:50 3

  Det ser verkligen gott ut!

  Mmmm det Àr det.
 4. Det här sa Helena Ljunggren den 27 december, 2010 klockan 10:40 4

  God fortsÀttning!

  God fortsĂ€ttning till dig med 😉
 5. Det här sa Zarah-Lou den 14 maj, 2011 klockan 1:16 5

  SUPERSMARR DELUXE!! (Skrev jag frÄn början!) ;D

  U bet ya! BÄST!