Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förpliktelser

Skrivet av den 19 december, 2010 i Ditt och datt

Ja nĂ€r man har rötter i Finland sĂ„ ska det till att man ska ha kĂ„lrotslĂ„da pĂ„ bordet till jul. Jag Ă€ter den inte men mamma vill absolut ha. Nu Ă€r hon ju sĂ„ skröplig att hon inte kan gĂ„ ut sjĂ€lv pĂ„ vintern och kĂ„lrötter Ă€r vĂ€ldigt hĂ„rda att trilskas med. Jag kan lova att ja upptĂ€ckte det nĂ€r jag skulle köra dem genom potatispressen. Ja ni förstĂ„r varför jag nu stod och lagade denna hmmm…. delikatess. Vi fĂ„r vĂ€l se pĂ„ julafton om den fĂ„r nĂ„d, sjĂ€lv har jag ju ingen aning om hur den ska smaka. Nu ligger det i alla fall tvĂ„ i frysen.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Förpliktelser”

  1. Det här sa Linda den 20 december, 2010 klockan 13:28 1

    Har jag aldrig smakat.. men tja.. det kanske Ă€r smaskigt…

    Nej det Àr inte smarrigt, fast jag gillar ju inte rotmos heller.