Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Shoppingen

Skrivet av den 4 december, 2010 i Ditt och datt

Nya kuddöverdrag frÄn Himla blev det, det Àr ett montage med de vanliga överdragen och dde nya julöverdragen.

Sen ramlade jag över ett par klĂ€nningar ocksĂ„, klart min stil, ser inte alls lika kul ut pĂ„ galje som i verkligheten, men vet att Camilla kommer be om bild sĂ„ den hĂ€r gĂ„ngen tĂ€nkte jag visa innan hon frĂ„gar 🙂

NÀr jag kom hem frÄn huvudshoppinge tyckte jag att jag skulle ta en promis i solskenet, det blev en tur förbi videobutiken dÀr  hade DVD specialboxarna inte kommit. Men jag fick med mig en BluRay  istÀllet.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Shoppingen”

 1. Det här sa Linda den 5 december, 2010 klockan 20:00 1

  Trevlig shopping. Snygga klĂ€nningar. Och sĂ„ blir det uppenbarligen trevlig film ikvĂ€ll…

  Har inte hunnit se filmen Àn. M vill ju inte se den, sÄ jag tÀnkte spara den tills han Àr uppe i Romme nÀsta helg
 2. Det här sa Camilla den 5 december, 2010 klockan 22:52 2

  Bra dĂ€r! Nu fick jag ju svar pĂ„ alla mina frĂ„gor direkt. 🙂
  KlĂ€nningarna sĂ„g fina ut. Skulle ocksĂ„ vilja ha nĂ„gon fin klĂ€nning, men jag rusade in pĂ„ KappAhl 3 minuter före stĂ€ngning i dag och hann bara rycka Ă„t mig en kofta… men det behövde jag i och för sig ocksĂ„. 🙂

  Är oftast för varm för koftor, sĂ„ det var tur jag fick tag pĂ„ klĂ€nningarna 😉
 3. Det här sa Zarah-Lou den 6 december, 2010 klockan 0:40 3

  Åh, julpimpade kuddar!
  Jag har inte alls hunnit med nĂ„got julpimpande what so ever.. det som Ă€r sĂ„ mysigt med julig inredning! 😀

  Klart du inte julpimpat… Du har ju varit pĂ„ Ă€ventyr.