Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ohh la la Paris

Skrivet av den 2 december, 2010 i Ditt och datt

Ohhh SmÀm har varit i Paris och nu fick jag lÀngtan, ser fram emot vÄren dÄ jag ska tvinga med M för att möta den i Paris.
DĂ„ ska vi hit!

Angelinas… Angelina L’africain varm choklad Ă€r nĂ„got man inte fĂ„r missa. Fiket öppnade 1903, bara det Ă€r imponerande. Coco Chanel, Marcel Proust och Karl Lagerfeld lĂ€r alla dela kĂ€rleken för Angelina’s varma choklad som Ă€r som len sammet och Mont Blanc en bakelse vars huvudsmak Ă€r kastanjekrĂ€m. Vi lĂ€r fĂ„ köa, men det Ă€r det vĂ€rt.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ohh la la Paris”

 1. Det här sa smĂ€m den 2 december, 2010 klockan 23:29 1

  Åh!! TĂ€nk om jag hade vetat om det dĂ€r stĂ€llet nĂ€r jag var dĂ€r. Letade faktiskt efter ett stĂ€lle som gjorde riktigt bra varm choklad för jag hade hört att den skulle vara bra i Paris. Antingen bra eller vĂ€rdelös. TyvĂ€rr fick jag en vĂ€rdelös en 🙁

  Den Ă€r sanslös om man fĂ„r en bra. Finns sĂ„ klart andra stĂ€llen. Det hĂ€r Ă€r en turistfĂ€lla som Ă€ven franskmĂ€nnen uppskattar 🙂
  Du fÄr Äka dit igen.
 2. Det här sa Carina den 3 december, 2010 klockan 8:50 2

  Wow vilket hĂ€ftigt stĂ€lle, tĂ€nk om vĂ€ggar kunde tala just dĂ€r 😉
  Frankrike har jag aldrig varit men vĂ„ra planer för Europatour 2011 Ă€r Ă€nnu inte fĂ€rdiga sĂ„ kanske kanske vi hamnar dĂ€r ocksĂ„ 🙂

  Mmm men framför allt Ă€r chokladen ”to die for”
  Ni fĂ„r inte missa Paris… Fast det Ă€r klart, parka klossen utanför stan och ta tĂ„get in. Det Ă€r ett helvete att parkera och att köra i den staden. Det finns bara smĂ„bilar och alla Ă€r buckliga.
 3. Det här sa smĂ€m den 3 december, 2010 klockan 14:16 3

  Ja, jag tror nog att det blir minst en resa till Paris igen. Jag föll lite för mycket för att aldrig ÄtervÀnda.

  Mmm det Ă€r en sjukt romantisk stad. Jag och exet Ă„kte ut till ett slott strax utanf ör och gick i skogen pĂ„ hĂ€ststigarna under hösten … Nej det gĂ„r inte att fĂ„ just det i Sverige fast vi Ă€r sĂ„ nĂ€ra och har likadana trĂ€d. Bara en sĂ„n sak. Paris Ă€r sĂ„ vackert pĂ„ sina stĂ€llen att jag bara vill grĂ„ta.
 4. Det här sa Linda den 3 december, 2010 klockan 16:42 4

  Åh vad kul… dit har jag aldrig varit. men jag har Ă„ andra sidan inte varit pĂ„ sĂ„ mĂ„nga stĂ€llen alls…

  DĂ„ har du mer att eventuellt se fram emot… det Ă€r sĂ„ man fĂ„r se det.
 5. Det här sa Camilla den 3 december, 2010 klockan 17:41 5

  Åh, vad fint! 🙂
  Det missade jag bĂ„da gĂ„ngerna jag var dĂ€r – men jag vill dit igen och dĂ„ ska jag definitivt fika dĂ€r.
  Ett riktigt Cia-stÀlle det dÀr.

  Mmm, you bet ya!