Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Extrem självförsvarsträning

Skrivet av den 26 september, 2010 i Ditt och datt

Såg precis en film med en kille som går med gröna 70-talskalsonger på huvudet. Minns att jag såg en sån snubbe på Folkungagatan när filmen kom ut. Synd jag inte tog en bild då. Han är ju dessutom en klåpare med hjärta. Annat är det med lilltjejen hon har tränats till ett pro utan hjärta. Ärligt talat trodde jag att jag skulle tycka att det var världens nördrulle men både jag och M såg förvånat på varandra när den var slut… Båda hade blivit underhållna. Blodig och rå med musik som i en Taranatino film en bra parodi på Tarantino… fyra och en halv kisse… Inte illa eller hur!?

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Extrem självförsvarsträning”

 1. Det här sa smäm den 26 september, 2010 klockan 23:32 1

  håller med! man fick en riktigt positiv överraskning av denna.

  Bara en tillfällighet att vi såg den. Kul med överraskningar
 2. Det här sa CB den 26 september, 2010 klockan 23:42 2

  Filmen ÄR tokbra. De har verkligen lyckats, även om det var rätt mycket diskussion i USA om att en elvaårig tjej säger en massa fula ord och blir slagen av en vuxen. Personligen skulle jag inte begripa hur filmen alls skulle funka om man klippte bort dessa två bitar.

  Tänk om man alltid skulle klippa bort sånt som inte är PK – vad trist det skulle bli…

  Dubbelmoralens land. De vet väl knappt vad PK är!?
 3. Det här sa C a m i l l a den 27 september, 2010 klockan 16:56 3

  Men eh… vad hette filmen? Är det jag som är trög… ?
  Jag är biosugen!

  Filmen heter Kick Ass och går inte längre på bio. Men hyr den.