Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Fart och fläkt

Skrivet av den 15 augusti, 2010 i Inredning

Jag har letat och letat efter en golfläkt som inte är galet ful. Vet ni, det finns inte så många sådana. Framför allt inte i Sverige. När det gäller elprylar så ställer det ju till ytterligare problem. Hittade en jag gillade men den hade Texa Design slutat med för länge sedan (Ta ner den från hemsidan då!!!). Sen hittade jag en i USA, därifrån levererar de sällan och dessutom blev ju det här med strömmen ett problem. Till slut hittade jag denna från Design online i Holland. Om jag bara lyckas få till betalningen så ska den vara på väg. Så sen är jag åter redo för heta somrar 🙂 😛

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fart och fläkt”

 1. Det här sa Åsa den 16 augusti, 2010 klockan 8:16 1

  Jättesnygg!
  Hoppas du fixar det så du kan köpa den!

  Ja jag har fått svar via mejl, men jag vill betala via Paypal eller med kreditkort inte med en direkt bankinbetalning vilket inte känns helt OK.
  Och de uppgifterna har jag inte fått.
 2. Det här sa Linda den 16 augusti, 2010 klockan 18:08 2

  Då håller jag tummarna att betalningen löser sig…

 3. Det här sa emma den 17 augusti, 2010 klockan 1:12 3

  heeej, guud vad fin blogg du har!
  puusss <33 😆

  Tack, har sagt att jag ska optimera temat sedan jag byggde det… Men det är fint om man har snabb uppkoppling 😉
 4. Det här sa C a m i l l a den 17 augusti, 2010 klockan 14:07 4

  Så klart att du inte kan gå och köpa en på Onoff… 😉

  Nä det går bara inte… De är dessutom dyrare 😉