Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

För ordningens skull

Skrivet av den 18 juli, 2010 i Inredning

Ordning och reda Ă€ven bland lĂ€kemedlen. Visade sig finnas MASSOR som ska tillbaks till Apoteket för att förstöras. Skönt med en sĂ„n rensning ocksĂ„. Ännu bĂ€ttre att inte allt gĂ„tt Ă„t 😉 Hur sjuk har man varit dĂ„ liksom?

Hittade min medicinlÄda pÄ Clas Ohlson.

Gjorde lite efterforskningar och hittade massor med hemapotek av olika slag. Stylish har den hÀr som pÄminner om den jag köpte fast med annan text. Ett engelsk Emegency first aid kit . Patchworkharmony har den hÀr trÀlÄdan med fransk text och den hÀr plÄtlÄdan ocksÄ den med fransk text. Ellis Corner har tvÄ plÄtaskar med fransk text som matchar varandra. Hittade en plÄsterask jag gÀrna skulle vilja ha ocksÄ, sÄ man kan samla olika plÄster pÄ ett och samma stÀlle, konstaterade nÀmligen vid genomgÄngen att de tycks finnas massor med halvfulla askar med olika plÄster. Visst Àr den fin?

3 har sagt sitt

Tags: , , , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “För ordningens skull”

 1. Det här sa Carina den 19 juli, 2010 klockan 16:11 1

  Fin? Den e superfin till och med!
  Har ocksÄ tÀnkt att viu borde ha piller & plÄster pÄ ett och samma stÀlle,
  tack för tipset 🙂

  SĂ„ lite sĂ„ vilken vill du ha… mitt Vlas Ohlson fynd?
 2. Det här sa Camilla den 19 juli, 2010 klockan 21:08 2

  Fina lÄdor!
  Jag har en svart med vitt kors frÄn Mio, som Àr bÄde snygg och praktisk.

  Mmm sÄg den med, men svart kÀnns inte rÀtt hemma hos mig.
 3. Det här sa Kim den 20 juli, 2010 klockan 19:10 3

  Super snyggt tycker jag!

  Hej! Hoppas det kan inspirera.