Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Nu har jag mekat klart i alla fall!

Skrivet av den 16 juli, 2010 i Ditt och datt

Nu får någon annan ta över, men nu ser det inte riktigt ut som en byggarbetsplats längre (minns ni de här bilderna?). Nu har vi toalett också… fast ingen ström inkopplad där så vi har en bygglampa dragen genom innertaket. Men vi har i alla fall toa, känns underbart att slippa leta rätt på en med papper och som är någorlunda ren. Jag och L har skruvat skåpdörrar till förbannelse. Impade lite på byggkillarna för vi gjorde det så lätt och smidigt. Utan våra initiativ skulle kontoret fortfarande se ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Jo jag har fått hit en servicekille som fixat vår frankeringsmaskin… tog bara väldigt lång tid så nu slipper vi betala för hans besök och får 2500 kr för tålamodet en OK kompensation tycker jag. Man kan inte vara sur när ett företag tar ett sånt ansvar för sina missar. Om ni undrar varför hyllorna är tomma i repan så är det för att väggen bakom dem varken är spacklad eller målad. Även om den fick socklar idag. Taket där är också i skriande behov av hjälp fortfarande… Men det fixar inte jag  😈 .

3 har sagt sitt

Tags: , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nu har jag mekat klart i alla fall!”

 1. Det här sa Erika den 18 juli, 2010 klockan 17:04 1

  Sv: Tack för att du röstade! Jag tycker också att ettan är finast! Imrg kommer det att dyka upp fler ringar att rösta på. Titta gärna in och släng dit en röst. Ha det bra! 😀

  Jag måste bara säga att din bloggdesign är det finaste jag någonsin sett! 😀

  Ohhh tack det var verkligen fint betyg. Det är nog min egen favorit design än så länge också. Tack, tack så väldigt mycket.
 2. Det här sa Erika den 18 juli, 2010 klockan 17:05 2

  Sv: Ja, Margarethes klänning var otroligt snygg! 😀

  Och dessutom allt annat än feg. Fantastisk färg.
 3. Det här sa Mysecretwindow.se » Fan nu börjar allvaret - Cia den 22 augusti, 2010 klockan 22:52 3

  […] i morgon, undrar om kontoret är i samma röra som när jag drog, ingen belysning på toa etc. För jag har fixat det å långt jag kunde. Undrar om de saknat mig […]