Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Cykeldrömmar.

Skrivet av den 3 maj, 2010 i Den motvillige motionären

OK så jag klarar inte ens att få ner Contessan på gården utan att riskera ett svimningsanfall. Men det hindrar inte att jag längtar… Jätte mycket. Ms kompis S gick och shoppade på sig en cykel han med, en Italiensk racer… Basso. Ja så nu satt M och kollade på nya däck… Hur kul är det att kolla på däck? Killar kan visst kolla på sånt i evigheter. Ja då hittade han ett par med rosa sidor och utbrister

– Sånna ska ru ha!

Jag som inte alls är så rosa-super-girly. Jag gillar grönt!

Men jag fick för mig att jag skulle kolla om det fanns en riktigt tjejig cykel, och jorå jag hittade två. En för ynka 30000:-

Jaha så en sån italienare kan jag då tänka mig att ha mellan benen. Om jag inte kör en lesbisk Amerikanska, dvs Contessan jag babblat om tidigare.

Men så dök den här snyggingen upp och jag börjar känna mig väldigt Girly girl. Denna gigolo säljer sig för mellan 45000-60000:- Man ska alltså vara rik som ett troll för att cykla med stil 😉 Men billigare än en ny bil i alla fall. Alltid något. Dessutom fanns båda med damram, inte illa alls 😈 .

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cykeldrömmar.”

 1. Det här sa Steffe70 den 3 maj, 2010 klockan 21:12 1

  Nu blir jag sugen på en ny Basso, topp modellen 60 tusen pikadolller. Du den där var riktigt snygg.

  Ja när jag kan tänka mig rosa… Farligt, måste sluta surfa på cyklar!
  Du har valt fel färger på din 😉
 2. Det här sa Linda den 3 maj, 2010 klockan 21:14 2

  Så coola.. det där var ju cyklar för mig. 🙂 Dock inte min budget.

  Gissa vad min cykel är för färg? (inte svarta faran jag har i gula huset – utan den ”riktiga” cykeln som trampat sjukt många mil till och från jobb…) Svaret är faktiskt. GRÖN!

  Grönt är skönt! 😉 Är inte min budget heller men de var så läckra, särskilt den dyrare av dem… Suckta!
 3. Det här sa Camilla den 6 maj, 2010 klockan 9:12 3

  Nej, men hallå! De där pengarna får du ju en halv bil för… galning!

  Ja men jag har ju inte köpt någon cykel 😉 … än