Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Himla höjde sig

Skrivet av den 27 mars, 2010 i Ditt och datt

Jag har ju sagt att jag aldrig skulle handla lakan pÄ Himla igen, det efter ett problem dÀr vi kom hem med enbart underlakan och örngott  i galen grön fÀrg och sedan kunde de inte hjÀlpa oss att fÄ fram pÄslakan. Ja historien Àr egentligen lÀngre Àn sÄ men arga var vi för vi hade ju spenderar 4siffrigt hos dem + att deras handdukar gick sönder första veckan. SÄ vÄra lakan och örngott har legat och retat inne i garderoben sedan Augusti förra Äret. De sa till och med pÄ huvudkontoret att dessa gick inte att fÄ tag pÄ lÀngre, nu vet vi att de helt enkelt inte ville hjÀlpa till.

SÄ idag var vi och kollade pÄ en evakueringslÀgenhet för oss i Jakobsberg under tiden de renoverar vÄr lÀgenhet pÄ Söder. Vi var tidiga sÄ vi gick in pÄ Barkarby Outlet och dÀr hade Himla en vÀlordnad butik med trevligt bitrÀde som var sÄ hjÀlpsam sÄ. Nu har vi pÄslakan och de extra örngott vi saknade. Fantastiskt. SÄ i natt ska det sovas i nya Àppelgröna Perclelakan frÄn Himla. Det Àr tydligen till Barkarby man ska Äka för att fÄ servicen jag tycker man betalar för i priset, fast dÀr slipper man betala lika mycket för just service.

Eller som M sa, ja nu kanske de fÄr sÀlja handdukar till oss igen ocksÄ. Tummen upp för den tjejen!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Himla höjde sig”

  1. Det här sa Camilla den 27 mars, 2010 klockan 18:22 1

    Den Himla har jag ocksĂ„ varit och kikat i, sist vi var i Barkarby. 🙂 Men jag Ă€r för snĂ„l för att shoppa dĂ€r… Handdukar och lakan Ă€r inte högbudget hos oss precis, det blir mest Hemtex och IKEA.

    Handdukar och framför allt lakan ska vara sköna, man har dem ju direkt mot kroppen. Jag har omvÀnt M, har man en gÄng haft justa lakan gÄr det inte att byta tillbaks. Man spenderar dessutom en hiskelig massa tid i sÀngen.
  2. Det här sa Linda den 27 mars, 2010 klockan 20:06 2

    Oj.. hoppas du fĂ„r sova gott i dina nya sĂ€ngklĂ€der nu dĂ„… (bildbevis tack)