Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lite besviken

Skrivet av den 18 mars, 2010 i Ditt och datt

Efter att ha sovit en stund föreslog M att vi skulle gÄ lÄngsamt till Medis och hÀmta ut tvÄ paket som lÄg och vÀntade i mitt namn. Nespressokapslar och sÄ Leksakerna frÄn allas som jag vann för en vecka sedan. Jag var sÄ slut att jag trodde jag skulle svimma men vi stannade och Ät lite middag sÄ jag fick pusta ut.

NĂ€r jag sedan packade upp ”fingerkittlaren” visade det sig att jag fĂ„tt med döda batterier!? Inte helt lyckat. Men som sagt det var ju inget som kostat mig mer Ă€n flĂ„set att hĂ€mta ut prylarna, sĂ„ det kĂ€nns fult att gnĂ€lla. FĂ„r vĂ€l skaffa batterier sjĂ€lv 😉

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lite besviken”

  1. Det här sa Linda den 18 mars, 2010 klockan 20:39 1

    Hoppsan… och du som tĂ€nkt proköra i kvĂ€ll. Typiskt! 😉

    Eller hur 😉 ❗
  2. Det här sa Carina den 18 mars, 2010 klockan 21:44 2

    Nu har jag nog missat nĂ„ÂŽt, du har vunnit grejer ser jag, leksaker 🙂

    Hahah ja jag mĂ„ste ju ha nĂ„got att göra nĂ€r M Ă„ker skidor eller cyklar 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?