Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Lite besviken

Skrivet av den 18 mars, 2010 i Ditt och datt

Efter att ha sovit en stund föreslog M att vi skulle gå långsamt till Medis och hämta ut två paket som låg och väntade i mitt namn. Nespressokapslar och så Leksakerna från allas som jag vann för en vecka sedan. Jag var så slut att jag trodde jag skulle svimma men vi stannade och åt lite middag så jag fick pusta ut.

När jag sedan packade upp ”fingerkittlaren” visade det sig att jag fått med döda batterier!? Inte helt lyckat. Men som sagt det var ju inget som kostat mig mer än flåset att hämta ut prylarna, så det känns fult att gnälla. Får väl skaffa batterier själv 😉

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lite besviken”

  1. Det här sa Linda den 18 mars, 2010 klockan 20:39 1

    Hoppsan… och du som tänkt proköra i kväll. Typiskt! 😉

    Eller hur 😉 ❗
  2. Det här sa Carina den 18 mars, 2010 klockan 21:44 2

    Nu har jag nog missat nå´t, du har vunnit grejer ser jag, leksaker 🙂

    Hahah ja jag måste ju ha något att göra när M åker skidor eller cyklar 😉