Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Blombyte

Skrivet av den 18 mars, 2010 i Ditt och datt

Man ska ta hand om sig. Precis bredvid dÀr jag bor finns en blomsteraffÀr jag Àr beredd att ruinera mig i och mammas tulpaner hade tröttnat. SÄg fantastiska rosor som jag tyckte att jag skulle unna mig. Varför blev damen i butiken sÄ förvÄnad nÀr hon kom pÄ att blommorna var till mig?  Jag köper relativt ofta snittblommor hem, gÀrna rosor. Gör inte alla det?

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Blombyte”

 1. Det här sa LILIJA.COM den 18 mars, 2010 klockan 20:31 1

  SĂ„ fina!

  Jag Ă€lskar blommor & det hĂ€nder att jag köper hem buketter frĂ„n Ica ibland. Vissa veckor har de riktigt fina 🙂

  Mmmm Jag brukar köpa 3 buketter ICA rosor ibland, sÄ att det blir sÄ dÀr tokmaffigt. Sen kan man slÀnga ett par som inte hÄller utan att det mÀrks.
 2. Det här sa smĂ€m den 18 mars, 2010 klockan 20:38 2

  jÀttefina nya!

  Mmm man blir glad av blommor.
 3. Det här sa Linda den 18 mars, 2010 klockan 20:40 3

  JodÄ.. hÀr köps det blommor ganska ofta. Det ger liksom fin fÀrg till vardagen.

  SĂ„g det pĂ„ rĂ€krumpebilden… 🙂
 4. Det här sa Carina den 18 mars, 2010 klockan 21:41 4

  Klart vi gör 🙂
  SÀger jag som Àr frÄn en riktig blomnasarslÀkt!
  Ser fintavlan pĂ„ vĂ€ggen dĂ€r ocksĂ„ 🙂

  Ja M hÀngde upp den nÀr jag lÄg inne. Det var sÄ himla fint nÀr jag kom hem!
 5. Det här sa Camilla den 19 mars, 2010 klockan 10:03 5

  Oh, vad fint! Och vad jĂ€ttefint det blev med den dĂ€r tavlan ocksĂ„. Nu fick man ju mer uppfattning om hur stor den Ă€r ocksĂ„. Det ser ju nĂ€stan ut som om det Ă€r ryggen pĂ„ dig dĂ€r pĂ„ stolen pĂ„ tavlan. Kanske dĂ€rför du gillade den extra mycket. 🙂

  Jag nĂ€r jag var smal dĂ„!? 😉 Men visst identifierar jag mig lite med kvinnan pĂ„ bilden.