Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Mina killar

Skrivet av den 7 februari, 2010 i Den ofrivillige sambon,Kattifnattarna

Min tjej kröp precis in under täcket hos mig 😀 .

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mina killar”

 1. Det här sa Linda den 7 februari, 2010 klockan 18:15 1

  MYYYYYYS. Jag fick ingen extra kille i sängen i morse. Min brukar krypa när när han vet att vi garanterat är vakna (eftersom jag uppfostrat honom så att man ABSOLUT inte väcker mamma och pappa om dom sover!!!) Men idag ville han mysa i sin säng.

  Haha ja du fick väl nöja dig med en… Inte vara girig nu.
 2. Det här sa Anne den 7 februari, 2010 klockan 19:19 2

  Gose kisse. Min katt hade vägrat gå ut när grannen skulle släppa ut henne i helgen :).
  Stor kram till dig. En bamse stor sådan.

  Tror fasiken det, kallt och jäkligt. Vem vill ut i det här vädret frivilligt?
  Kram kram
 3. Det här sa Linda den 7 februari, 2010 klockan 23:02 3

  Ja maten blev nästan lika god som originalet. :mrgreen: Hur coleslawen är gjort har jag inte en susning om . Den fick svärmor göra! Haha…

  Gud vad kul. Tur att jag pekade ut såsen då, det verkade den vara värd.

  ja absolut..mitt vad det är blir du tvungen att köpa mer och skicka upp! 😉

  Hahah ja kanske det.
 4. Det här sa ☆ Josefin Bellini ☆ den 8 februari, 2010 klockan 0:18 4

  Hej! Galet vilken snygg blogg du har.

  Jag skulle vara jätte tacksam om du ville gå in på min blogg och kommentera min senaste teckning. Jag vill ha så mycket kritik jag bara kan få om den. På så vis kommer jag utvecklas..

  Ha en bra kväll!!!
  /Josefin

  Ticke tack.
  Nu har du fått kritik 😉 Fanns dock inte mycket att säga.

  Nu ska det sussas.

 5. Det här sa ☆ Josefin Bellini ☆ den 8 februari, 2010 klockan 0:43 5

  Svar: Du har så rätt, det är hans bild jag använt som mall. Dock krångligt att göra en sådan här teckning med tanke på att hans skiss inte är ritad på samma sätt. Hehe. Oh, akvarell har jag alltid tyckt vara spännande. Funderar ibland på att köpa mig lite utrustning så att jag kan pilla lite. Hehe

  Det svåra med akvarell jämnfört med andra tekniker är att du aldrig kan ångra dig. Allt lyser igenom. Om man inte går över och blandar det med guash. Dessuom använder man inte vitt utan använder pappret som det det vita så det gäller att spara fram det vita redan från början.