Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mina killar

Skrivet av den 7 februari, 2010 i Den ofrivillige sambon,Kattifnattarna

Min tjej kröp precis in under tĂ€cket hos mig 😀 .

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mina killar”

 1. Det här sa Linda den 7 februari, 2010 klockan 18:15 1

  MYYYYYYS. Jag fick ingen extra kille i sÀngen i morse. Min brukar krypa nÀr nÀr han vet att vi garanterat Àr vakna (eftersom jag uppfostrat honom sÄ att man ABSOLUT inte vÀcker mamma och pappa om dom sover!!!) Men idag ville han mysa i sin sÀng.

  Haha ja du fick vĂ€l nöja dig med en… Inte vara girig nu.
 2. Det här sa Anne den 7 februari, 2010 klockan 19:19 2

  Gose kisse. Min katt hade vÀgrat gÄ ut nÀr grannen skulle slÀppa ut henne i helgen :).
  Stor kram till dig. En bamse stor sÄdan.

  Tror fasiken det, kallt och jÀkligt. Vem vill ut i det hÀr vÀdret frivilligt?
  Kram kram
 3. Det här sa Linda den 7 februari, 2010 klockan 23:02 3

  Ja maten blev nĂ€stan lika god som originalet. :mrgreen: Hur coleslawen Ă€r gjort har jag inte en susning om . Den fick svĂ€rmor göra! Haha…

  Gud vad kul. Tur att jag pekade ut sÄsen dÄ, det verkade den vara vÀrd.

  ja absolut..mitt vad det Ă€r blir du tvungen att köpa mer och skicka upp! 😉

  Hahah ja kanske det.
 4. Det här sa ☆ Josefin Bellini ☆ den 8 februari, 2010 klockan 0:18 4

  Hej! Galet vilken snygg blogg du har.

  Jag skulle vara jÀtte tacksam om du ville gÄ in pÄ min blogg och kommentera min senaste teckning. Jag vill ha sÄ mycket kritik jag bara kan fÄ om den. PÄ sÄ vis kommer jag utvecklas..

  Ha en bra kvÀll!!!
  /Josefin

  Ticke tack.
  Nu har du fĂ„tt kritik 😉 Fanns dock inte mycket att sĂ€ga.

  Nu ska det sussas.

 5. Det här sa ☆ Josefin Bellini ☆ den 8 februari, 2010 klockan 0:43 5

  Svar: Du har sÄ rÀtt, det Àr hans bild jag anvÀnt som mall. Dock krÄngligt att göra en sÄdan hÀr teckning med tanke pÄ att hans skiss inte Àr ritad pÄ samma sÀtt. Hehe. Oh, akvarell har jag alltid tyckt vara spÀnnande. Funderar ibland pÄ att köpa mig lite utrustning sÄ att jag kan pilla lite. Hehe

  Det svÄra med akvarell jÀmnfört med andra tekniker Àr att du aldrig kan Ängra dig. Allt lyser igenom. Om man inte gÄr över och blandar det med guash. Dessuom anvÀnder man inte vitt utan anvÀnder pappret som det det vita sÄ det gÀller att spara fram det vita redan frÄn början.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?